skip to Main Content

pvc vloer schoonmaken arnhem

Laat onze vakmensen uw vloer specialistisch reinigen

Wilt u uw PVC vloer professioneel laten schoonmaken in Arnhem? Schakel dan de specialisten van ChemDry Wouters in. Wij gebruiken al jaren de beste materialen, passen de nieuwste technieken toe en hebben actuele kennis paraat op het gebied van schoonmaken. Als u ons uitnodigt voor een grondige schoonmaakklus, dan bent u verzekerd van stralend en langdurig resultaat. Kortom, is het weer tijd voor een professionele reiniging van de vloeren in uw kantoor, instantie, onderwijsinstelling of theater? Schakel ons in om uw vloer in Arnhem optimaal te reinigen.

Laat ons uw vloeren in Arnhem op de juiste wijze schoonmaken

Wilt u uw PVC vloer laten schoonmaken? Wij weten precies hoe we dit materiaal zo optimaal mogelijk moeten reinigen. PVC staat voor polyvinylchloride. Dit kunststof materiaal is zeer soepel en zacht. Het is daardoor zeer prettig om eroverheen te lopen, maar kan ook relatief snel krasjes of slijtageplekken vertonen. Voordat wij aan de slag gaan met de schoonmaak, controleren wij eerst welk soort vloer u heeft. Zo is PVC verkrijgbaar in homogene uitvoeringen (door en door hetzelfde materiaal) en in heterogene uitvoeringen (opgebouwd uit verschillende PVC lagen). Daarnaast kan uw vloer in Arnhem nog voorzien zijn van een al dan niet verwijderbare polyurethaan (pu) verdichte toplaag.

Een vloer schoonmaken die gemaakt is van PVC gebeurt zo

Als wij vloeren mogen reinigen, gebruiken wij hiervoor speciale stoomapparatuur. Hiermee maken wij uw vloeren niet alleen zichtbaar stralend schoon, maar ook echt hygiënisch schoon. Prettig om te weten is dat de middelen die we gebruiken niet schadelijk zijn voor het milieu. Bovendien laten ze geen strepen achter, waardoor uw vloeren straks weer als nieuw zullen ogen en voelen. Wilt u uw vloer eenmalig grondig laten schoonmaken? Of wenst u een periodieke overeenkomst met ons aan te gaan in Arnhem? Geef uw wensen uitvoerig aan ons door. Dan stellen wij alvast een vrijblijvende offerte voor u op.

Wat is stoomreinigen?

Wanneer u een PVC vloer in Arnhem wilt laten schoonmaken, dan is niets zo effectief als reinigen met stoom. Maar wat is stoomreinigen precies en hoe passen we dit toe op een PVC vloer? Voor het reinigen van een PVC vloer met stoom, gebruiken wij een speciale stoomreiniger die water omzet in stoom. Het schoonmaken met een stoomapparaat doen wij op een manier die niet schadelijk is voor uw PVC vloer. Wat er wel gebeurt, is dat met stoom ook het meest hardnekkige vuil wordt losgeweekt en de aanwezige bacteriën voor 99% worden gedood. Door uw vloer periodiek te laten reinigen met stoom is uw vloer altijd schoon en fris!

ChemDry Onderhoud Hout Vloer

Niets reinigt een PVC vloer beter dan stoom

Door ons uw vloer in Arnhem met stoom schoon te laten maken, kiest u voor een snelle en efficiënte manier om uw PVC vloer te reinigen. Want stoom is reinigt ongelooflijk goed en diep: ook in groeven, naden en oneffenheden. Waar andere manieren van schoonmaken tekort schieten doordat ze er niet goed bijkomen of hardnekkige vlekken niet weg krijgen, biedt schoonmaken met stoom uitkomst. Ook vettigheid verdwijnt als sneeuw voor de zon, wanneer u ervoor kiest om de vloer van uw woning of bedrijf in Arnhem te laten schoonmaken met stoom.

Grote voordelen voor het milieu

Doordat er bij het schoonmaken met stoom geen schoonmaakmiddelen worden toegevoegd, wordt ook het milieu minder belast. Ook wordt er veel minder water verbruikt bij het schoonmaken van de vloer van uw bedrijf of woning in Arnhem. Dat zijn dus hele emmers met vuil water en schoonmaakmiddelen die niet het riool ingaan. En die ook niet hoeven te worden geproduceerd en verscheept. Dat levert alles bij elkaar een behoorlijke besparing op voor het milieu.

Minimale verstoring van uw bezigheden in Arnhem

Een vloer laten schoonmaken met stoom is snel en effectief. Er wordt maar weinig water bij verbruikt en het restvocht lost snel en streeploos op. U kunt er dus bijna meteen weer overheen lopen, zodat de overlast minimaal is. Behalve dat we rekening houden met andere mensen die in de buurt aanwezig zijn, zijn we dus ook zo weer weg. De verstoring van uw bezigheden thuis of op het bedrijf in Arnhem is dus altijd minimaal.

Daarom ChemDRy Wouters

Wanneer u een PVC vloer wilt laten schoonmaken in Arnhem, kunt u dit met gerust hart aan ons overlaten. Wij werken snel en efficiënt met een hoogwaardige kwaliteit stoomreiniger. Zo is uw PVC vloer in Arnhem altijd hygiënisch schoon zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. Kiezen voor ChemDry Wouters betekent ook kiezen voor de volgende voordelen:

 • Minimale verstoring
 • Veilig voor mens en dier
 • Persoonlijk advies
 • Jarenlange kennis en ervaring
 • Specialistische reiniging
vloer-schoonmaken

Neem contact met ons op  Wanneer mogen wij uw PVC vloer schoonmaken in Arnhem?

  Mogen onze vakkundige specialisten naar Arnhem rijden om uw pvc vloer te komen schoonmaken? Neem contact op met ChemDry Wouters. Uw vloeren van PVC liggen bij onze schoonmakers in de juiste, professionele handen. Wij zorgen voor een prachtig en schoon resultaat én u heeft er voor een zeer ruime tijd geen omkijken meer naar. Bel naar 0481-50900, stuur een mail met daarin uw vraag of verzoek naar info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag uw PVC vloer schoonmaken in Arnhem!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken