skip to Main Content
PVC Vloer onderhoud Chem Dry

Toe aan schone meubels?

ChemDry Wouters is specialist in meubelreiniging voor Arnhem en omstreken. Uw meubels weer fris en schoon? Wij zorgen voor een grondige reiniging van uw meubels door de modernste machines en veilige producten te gebruiken. Vanwege hun goede ervaring met ChemDry Wouters besteden diverse particulieren en bedrijven in de omgeving Arnhem hun jaarlijkse meubelreiniging aan ons uit.

Meubelreiniging in Arnhem voor particulieren en bedrijven

Frisse, schone meubels zijn overal belangrijk. Daarom werken wij voor zowel particulieren als bedrijven. Staan er meubels in uw woonkamer, kantoor, zaal of publieksruimte? Dan is het logisch dat deze op den duur vuil worden. Zeker als zij vrijwel dagelijks gebruikt worden. Soms kiezen mensen er dan voor deze meubels te vervangen. Dat betekent dus weer een hoop extra kosten. En wat als de nieuwe meubels niet zo lekker blijken te zitten? Dan komt er nog veel meer rompslomp bij kijken. Gelukkig is het vervangen van uw meubels in Arnhem lang niet altijd nodig. Kies voor reiniging van Chem-Dry!

Weer als nieuw

Meubelreiniging is een goedkoop alternatief voor het opnieuw stofferen van oude meubels of het aanschaffen van nieuwe meubelstukken. Chem-Dry uit Arnhem gebruikt voor de meubelreiniging een unieke koolzuurmethode die minder water verbruikt dan andere methoden. Er komt geen zeep of poeder aan te pas. Deze meubelreinigingstechniek biedt de volgende voordelen:

 • Onfrisse geuren blijven uit
 • De levensduur van uw meubels wordt verlengd
 • De korte droogtijd voorkomt de aanwas van bacteriën
 • Er blijven geen poeder- of zeepresten in uw meubelstof achter

Schoon én brandvertragend

Wist u dat Chem-Dry nog voor veel meer in te zetten is dan het reinigen van uw meubels? Wij zijn dé expert als het gaat om specialistische reiniging. Zo kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld tapijtreiniging en gevelreiniging. Ook qua veiligheid zijn wij uw perfecte partner. Wij kunnen namelijk de stoffering van uw meubels brandvertragend makend. Dat is voor u thuis ideaal. Maar ook zeker voor als u ondernemer bent. U moet er toch niet aan denken dat er in uw volle theaterzaal, bioscoop, kantoor of zaal brand ontstaat.. Kies daarom naast het reinigen van uw meubels in Arnhem ook eventueel voor het brandvertragend maken.

siergrind

Wij reinigen ook vloeren

Het moge duidelijk zijn dat u bij Chem-Dry aan het juiste adres bent voor de reiniging van meubels. Maar ook vloeren weten wij prima te onderhouden. Want ook vloeren worden vrijwel dagelijks gebruikt. Dan is enige slijtage niet vreemd. Bij Chem-Dry reinigen en onderhouden wij onder andere de volgende soorten vloeren:

 • PVC
 • Hout
 • Siergrind
 • Marmoleum
 • Natuursteen

Meubelreiniging én impregnering

Bij ChemDry Wouters nabij Arnhem kunt u behalve voor meubelreiniging ook terecht voor het laten impregneren van uw meubels en tapijten. Het impregneermiddel werkt vuil- en waterafstotend, waardoor uw meubels en tapijt langer schoon blijven. Wij verstrekken u graag vrijblijvend advies en bieden een kostenbegroting op maat.

Neem contact met ons op  Schakel ons vandaag nog in

  Bent u dus op zoek naar professionele meubelreiniging in Arnhem? Dan heeft u in ChemDry Wouters uw ideale partner gevonden. Wij maken uw meubels graag weer schoon, fris en vlekkeloos. Dit kan op eenmalige basis. Maar als u jaarlijks een onderhoudsbeurt voor uw meubels verlangt, dan gaan wij daar ook graag met u over in gesprek. Maak daarom snel een afspraak met onze specialisten. Zij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Dan heeft u vast een indicatie van onze diensten en prijzen. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Bel dan naar telefoonnummer 0481 450 900. Mailt u liever? Stuur dan uw vraag of verzoek naar info@chemdrywouters.nl. ChemDry Wouters is uw specialist voor meubelreiniging in Arnhem.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken