skip to Main Content

Marmoleum reinigen Nijmegen

Uw vloeren weer in topconditie!

Marmoleum reinigen in Nijmegen is een vak apart. Wat u het beste over kunt laten aan een professioneel bedrijf. Chem-Dry is in dat geval een juiste keuze! Wij hebben alle know how en kunde in huis om uw marmoleum vloer een goede reinigingsbeurt te geven. Op deze pagina leest u meer over het onderhoud van uw vloer, hoe Chem-Dry u daarbij in Nijmegen van dienst kan zijn en wat de voordelen zijn van onze uitgebreide dienstverlening. Wilt u ook weer met plezier gebruik kunnen maken van uw vloer? Laat deze dan reinigen door Chem-Dry en bel ons gerust voor het maken van een afspraak.

Laat uw marmoleum regelmatig reinigen in Nijmegen

Marmoleum is een zeer geschikt materiaal voor vloeren waar zeer intensief gebruik van wordt gemaakt. We zien dergelijke vloeren dan ook vaak terug in scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen. Marmoleum kan tegen een stootje. Echter, regelmatig onderhoud is dan wel een must. Door het frequente gebruik, slijtage, vuil en krasjes kunnen deze vloeren in de loop van de tijd hun glans en uitstraling verliezen. Door het marmoleum op periodieke basis door een professioneel bedrijf in Nijmegen te laten reinigen, gaat uw vloer weer jaren mee.

Laat het over aan de professional in reinigen

Zoals hierboven al is benoemd, is het verstandig uw vloer door een professioneel bedrijf te laten reinigen. Zeker in zakelijke ruimtes is het reinigen van een vloer een specialistisch klusje. Daarnaast draait het ook om efficiënt schoonmaken. Met de juiste apparatuur en middelen. Uiteraard voor de scherpste tarieven. Om een perfecte balans hierin aan te brengen, bespreekt ChemDry Wouters met u de mogelijkheden. Op basis van de met u gemaakte afspraken wordt er een contract opgesteld. Zo weet iedereen wat er verwacht wordt. Kortom: de beste kwaliteit bij marmoleum reinigen krijgt u bij ChemDry Wouters!

Efficiënt schoonmaken in Nijmegen met Chem-Dry!

Kiest u voor ChemDry Wouters, dan kiest u voor efficiënt schoonmaken. Echter is dat niet het enige wat wij u te bieden hebben:

 • Ervaren medewerkers
 • Gespecialiseerd in totaalaanbod van vloeronderhoud
 • Ook kunt u bij ons terecht voor advies
 • Wij hanteren scherpe tarieven
 • U krijgt bij ons een helder opgesteld contract

Neem contact met ons op  Neem contact op voor meer informatie!

  Wilt u meer weten over de reiniging van marmoleum? Neem dan contact op. Graag maken wij een afspraak met u in Nijmegen zodat wij u persoonlijk meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Bel ons daarvoor op telefoonnummer 0481-450900 en laat uw marmoleum reinigen in Nijmegen door ChemDry Wouters!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken