skip to Main Content
Glasbewassing

Glasbewassing in Nijmegen

Heeft u professionele hulp nodig bij glasbewassing in Nijmegen? ChemDry Wouters staat graag voor u klaar. Al sinds 1991 zijn wij expert op het gebied van specialistische reiniging. Wij verzorgen niet alleen tapijt- en meubelreiniging bij bedrijven en instellingen in Nijmegen en omgeving, maar u kunt ook bij ons aankloppen voor professionele glasbewassing. Door gebruik te maken van de juiste technieken en materialen zorgen wij voor een perfect resultaat. Wilt u meer weten over het wassen van uw ramen door onze professionals? Lees dan verder of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij maken dan graag een afspraak met u.

Ramen laten wassen van uw bedrijf in Nijmegen

Als eigenaar van een mooi bedrijfspand of kantoor in Nijmegen wilt u uiteraard dat uw pand er altijd representatief uitziet. Het is hierbij van belang dat uw ramen schoon en netjes ogen. Echter, het wassen van de ramen is een klus die u waarschijnlijk liever kwijt dan rijk bent. Misschien zijn de ramen moeilijk bereikbaar en komt u er niet aan toe om deze netjes te wassen. De hulp van een professional als ChemDry Wouters is dan een uitkomst. Wij nemen graag de glasbewassing van uw bedrijfspand, instelling of kantoor op ons. Wij maken gebruiken van de juiste middelen en materialen en zorgen er op deze manier voor dat uw pand de gewenste, representatieve uitstraling krijgt.

Glasbewassing Nijmegen

Professionele glasbewassing voor een scherpe prijs

Het streeploos wassen van uw ramen is een vak apart. Het is daarom heel fijn dat u dit uit handen kunt geven aan de professionals van ChemDry Wouters. Wilt u ons inschakelen voor professionele glasbewassing van uw kantoor, bedrijfspand of instelling in Nijmegen? Dan bieden wij een passende prijs op maat. Bel of mail ons en ontvang direct meer informatie over onze scherpe prijzen. Ook voor advies op maat kunt u altijd bij ons terecht. Wij denken graag met u mee en zorgen er op deze manier voor dat wij een perfect resultaat kunnen realiseren.

De voordelen van ChemDry Wouters

Schakel vandaag nog ChemDry Wouters in voor glasbewassing in Nijmegen en profiteer van de volgende voordelen:

 • Scherpe tarieven
 • Een nette en nauwkeurige aanpak
 • Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten
 • Wij passen de juiste materialen en technieken toe voor een optimaal resultaat

Voor meer informatie over onze voordelen neemt u contact met ons op door te bellen of te mailen.

Glasbewassing in Nijmegen? Neem contact op

Schakel vandaag nog de vakmensen van ChemDry Wouters in voor professionele glasbewassing in Nijmegen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0481-50900, te mailen via info@chemdrywouters.nl of het online contactformulier op onze website in te vullen. Wij informeren u dan graag verder over onze aanpak op het gebied van glasbewassing in Nijmegen.  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken