skip to Main Content

De levensduur van het pand waar u in woont of werkt, is mede afhankelijk van de gevel. Dat betekent dat een beschermde en schone gevel bijdraagt aan de duurzaamheid van het pand. Een professionele gevelreiniger, kan er voor zorgen dat de uw gevel op de juiste manier gereinigd wordt.

Bestrijden van vocht

Doordat gevels doorgaans te maken krijgen met vervuiling, mosaanslag, alggroei en zoutaanslag, kan dit tot ernstige beschadiging van de gevel leiden. Van deze beschadigingen is vocht de grootste oorzaak. Vandaar dat het tegengaan van vocht een essentieel onderdeel is van de reiniging door een vakkundige gevelreiniger.

Een waterafstotende beschermlaag

ChemDry Wouters is al vele jaren actief als gevelreiniger en volgt de actuele ontwikkelingen op de voet. Daarmee zijn wij in staat om uw gevel de bescherming te bieden die het nodig heeft, zodat uw pand voor een langere tijd schoon blijft en wordt aangetast. Dit doen wij door het aanbrengen van een waterafstotende beschermlaag en een grondige, maar veilige reiniging van de complete buitenmuur.

graffiti_verwijderen

Een schone en opgefriste buitenkant

Voor een schone en opgefriste buitenkant van uw woonhuis en kantoorpand, kunt u contact opnemen met onze gevelreiniger. Wij zijn iedere werkdag te bereiken via ons telefoonnummer en per e-mail. Onze gevelreinigers informeren u graag over onze werkwijze en stellen met plezier een offerte op maat voor u op.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken