skip to Main Content

Gevel laten impregneren door ChemDry

Wilt u uw gevel laten impregneren door een gespecialiseerd bedrijf? Dan zit u helemaal goed bij ChemDry Wouters. U kunt bij ons terecht voor onder andere het reinigen en impregneren van uw gevel. Wij hebben alle kennis en materialen in huis om dit op een snelle en vakkundige manier uit te voeren. Na het reinigen en impregneren is uw gevel weer optimaal tegen invloeden van buitenaf. Wilt u meer te weten komen over de gevel impregneren? Lees dan verder. Om een afspraak te maken neemt u direct contact met ons op.

De gevel impregneren

Is uw gevel net gereinigd door de vakmensen van Chemdry Wouters? Dan raden wij aan om de gevel ook te laten impregneren. Tijdens het impregneren brengen wij een impregneermiddel aan door middel van de vloeimethode. Bij de vloeimethode gaat men met een dun straaltje langs de gevel. De gevel raakt dan verzadigd met de waterafstotende vloeistof. Vervolgens moet de gevel nog even drogen, waarna hij waterafstotend is bij een regenbui. Meer weten over onze methode om de gevel te impregneren? Bel ons dan snel!

Redenen om de gevel te impregneren

Er zijn verschillende redenen om de gevel te laten impregneren. Vaak wordt er bijvoorbeeld gekozen voor impregneren na een gevelreiniging. Met impregneren zorgt u ervoor dat er namelijk niet alleen voor dat de gevel waterafstotend is, maar voorkomt u ook dat uw gevel weer snel vies wordt. Heeft u last van doorslaand vocht? Dan is het impregneren van de gevel ook een hele goede manier om het vocht van buiten tegen te houden.

De voordelen van ChemDry Wouters

Wilt u de hulp van ChemDry Wouters inschakelen voor het impregneren van uw gevel? Dan kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij passen de juiste materialen en technieken toe voor een optimaal resultaat
  • Wij bieden scherpe tarieven
  • Wij geven deskundig advies op maat
  • Wij maken alleen gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten
  • Wij bieden de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten

Voor meer informatie over onze voordelen of het afsluiten van een onderhoudscontract neemt u contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken met ChemDry Wouters voor het impregneren van uw gevel? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Benader ons dan via telefoonnummer 0481-50900, stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. Wij sluiten dan graag een onderhoudscontract met u af en komen zo snel mogelijk bij u langs om uw gevel te impregneren.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken