skip to Main Content
schoonmaakbedrijf-boxmeer

Wij bieden u kwaliteit in Boxmeer

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Boxmeer dat rekening houdt met uw wensen? En bent u op zoek naar iemand die kwaliteit levert? Dan bent u bij ChemDry Wouters helemaal op de juiste plek. Niet alleen kunnen wij u helpen met verschillende werkzaamheden, waaronder glasbewassing, tapijtreiniging en specialistische reiniging, maar ons schoonmaakbedrijf biedt u ook kwaliteit en persoonlijke service. Wij houden rekening met uw wensen en spelen vlug in op veranderingen. Wij hebben de afgelopen 20 jaar al veel tevreden klanten mogen helpen. Bent u de volgende voor ons schoonmaakbedrijf in Boxmeer?

Wat wij als schoonmaakbedrijf doen in Boxmeer

Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat in Boxmeer verschillende werkzaamheden kan uitvoeren. Hierdoor helpen wij u uw woning of bedrijfspand schoon te houden. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis en zijn daardoor in staat om elke opdracht efficiënt en vakkundig uit te voeren. Dus waar u ons ook voor nodig heeft, wij zijn het schoonmaakbedrijf dat al uw schoonmaaktaken van u over kan nemen. Wat wij als schoonmaakbedrijf doen in Boxmeer, is:

 • Tapijt- en meubelreiniging
 • Vloeronderhoud van verschillende soorten vloeren
 • Brandvertragend impregneren
 • Gevelreiniging
 • Reiniging van zonnepanelen
 • Specialistisch werk

Waarom kiezen voor meubelreiniging?

Wanneer u bezig bent u om uw kantoor of woonhuis in Boxmeer schoon te maken, is het reinigen van uw meubilair waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt. Toch is het verstandig om met regelmaat uw meubels schoon te maken. Ons schoonmaakbedrijf helpt u graag bij meubelreiniging. Wij gebruiken hiervoor een unieke koolzuurmethode. Deze werkwijze zorgt er niet alleen voor dat uw meubilair weer helemaal schoon wordt, maar zal ook de levensduur van uw meubels verlengen. Ook verbetert het uw werkomgeving, doordat het luchtklimaat beter wordt. Meer weten over hoe ons schoonmaakbedrijf in Boxmeer kan helpen bij meubelreiniging? Neemt u dan gerust contact op.

chemdry-wouters

Specialistische reiniging door een schoonmaakbedrijf in Boxmeer

Wij zijn uw partner in specialistische reiniging. Zo kunnen wij als schoonmaakbedrijf in Boxmeer graffiti verwijderen, vloeren van fabriekshallen reinigen, een parkeerdek reinigen en sportvloeren reinigen. Maar u kunt ons ook inschakelen voor glasbewassing, glasbewassing van cruiseschepen, calamiteitenreiniging of straatreiniging. Wij zijn ontzettend veelzijdig. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor specialistische reiniging in Boxmeer? Dan kunt u bij ChemDry Wouters terecht!

Efficiënt en voordelig

Wij pakken de schoonmaak anders aan. Doordat wij investeren in apparatuur, voeren we de schoonmaak sneller, grondiger en uiteindelijk vaak ook voordeliger uit dan “gewone” schoonmaakbedrijven in Boxmeer. Wij reinigen tapijten, gordijnen, vloeren en meer op een manier, waardoor alles weer als nieuw zal ogen. Alle middelen die wij hiervoor gebruiken zijn veilig voor zowel kind als dier. Bovendien zorgt onze schoonmaakmethode ervoor dat uw interieur langer meegaat en u er nog jaren van kunt genieten.

Hoge servicegraad

Uw opdracht wordt door ons schoonmaakbedrijf met de grootste zorg uitgevoerd. Wij passen onze reinigingsmethode namelijk toe met de hoogste servicegraad. Door ons uw woning of bedrijfspand schoon te laten maken, wordt uw pand tot in de kleinste hoeken schoon. Wij zorgen ervoor dat alles snel weer in optima forma is. Hierbij kunt u rekenen op persoonlijk advies van onze specialisten. Wilt u dat wij vaker bij u langskomen voor een professionele schoonmaak? U kunt een onderhoudscontract bij ons opstellen, volledig gebaseerd op uw behoeften.

Minimale verstoring

Door ons schoonmaakbedrijf in Boxmeer in te schakelen, zorgt u ervoor dat uw woning of bedrijfspand schoon wordt en schoon blijft. En dat met een minimale verstoring voor u tijdens onze werkzaamheden. Dat is pas handig!

schoon gezond

Profiteer van onze voordelen

Een ander schoonmaakbedrijf zou u ook kunnen helpen in Boxmeer. Dat begrijpen wij bij ChemDry Wouters. Daarom doen wij iedere dag opnieuw de stap extra voor u als klant. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf in Boxmeer, dan profiteert u van:

 • Ruim 20 jaar kennis en ervaring in de schoonmaaksector
 • Kwaliteit: wij zijn ISO 9001 gecertificeerd
 • Een speciale calamiteitendienst: bij brand, overstromingen of inbraak staan wij 24 uur per dag voor u klaar
 • Van vloerreiniging tot gevelreiniging, wij zijn uw adres voor verschillende schoonmaakdiensten
 • Dankzij onze efficiënte manier van werken kunnen wij u scherpe tarieven bieden

Neem contact met ons op  Meer weten over ons schoonmaakbedrijf?

  Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten in Boxmeer? Of wilt u een beroep doen op ons schoonmaakbedrijf om graffiti te verwijderen? Onze medewerkers staan in beide gevallen voor klaar. Neemt u contact op door via onze site het online formulier in te vullen. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@chemdrywouters.nl. Wij reageren dan zo vlug mogelijk op uw vraag. Wanneer u ons graag persoonlijk spreekt, dan kunt u ook bellen naar 0481 450 900. Wij vertellen u graag hoe ons schoonmaakbedrijf u in Boxmeer kan helpen.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken