skip to Main Content
cruise

De bekleding van mijn bank laten reinigen, is dat wel zinvol?

Als u uw huis schoonmaakt, denkt u misschien niet meteen aan het feit dat ook de bekleding van uw bank reinigen wellicht een goed idee is. Toch is dit niet onverstandig. Bij ChemDry Wouters weten we niet alleen hoe we zoiets moeten aanpakken, ook geven we u hieronder graag uitleg over waarom de bekleding van uw bank reinigen zinvol is.

Voordelen van een specialistische reiniging

Door uw bank te laten reinigen ziet deze er niet alleen weer schoon, fris en als nieuw uit, ook verlengt u met de bekleding van uw bank reinigen de levensduur van uw zitmeubel. Verder is het belangrijk te weten dat onze methode van bank reinigen (we reinigen met koolzuur) zorgt voor een beter binnenmilieu. Een ander voordeel is het feit dat uw bank na het reinigen volgens deze methode snel weer droog is. Een snelle droogtijd verkleint de kans op bacteriën.

Overige adviezen

We raden u aan de bekleding van uw bank na het reinigen te laten impregneren en deze vuilafstotend te laten maken. Door uw meubels te impregneren wordt vocht en vuil afgestoten.

Vragen?

Wilt u de bekleding van uw bank ook laten reinigen, maar heeft u eerst nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op    Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

    Back To Top
    Bel ons
    Mail ons
    Afspraak maken