skip to Main Content

Laat uw bedrijfspand desinfecteren door Chemdry Wouters

Een schone, gezonde werkomgeving is ontzettend belangrijk voor de gezondheid van uw medewerkers. Door uw bedrijfspand te laten desinfecteren door Chemdry Wouters kunt u de verspreiding van virussen voorkomen en krijgt uw bedrijfspand weer een frisse uitstraling. Wilt u graag dat wij uw bedrijfspand komen desinfecteren, of wilt u hier meer informatie over? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het formulier hier op de site.

Uw bedrijfspand grondig laten desinfecteren

Vanwege het coronavirus zou het kunnen dat veel van uw medewerkers momenteel thuis werken. In dat geval is dit het uitgelezen moment om uw bedrijfspand te laten desinfecteren door Chemdry Wouters. De specialisten van Chemdry Wouters hebben al jarenlange ervaring in het desinfecteren van verschillende bedrijfspanden. Wanneer wij bijvoorbeeld uw meubels desinfecteren, nemen wij deze grondig onder handen. Wij zien geen enkele plek over het hoofd en reinigen dus niet alleen de bureaus, maar bijvoorbeeld ook de banken en stoelen, printers, toetsenborden, kranen en telefoons die mogelijk in uw pand aanwezig zijn. Wij zorgen ervoor dat de meubels er weer als nieuw uit komen te zien en dat de levensduur ervan wordt verlengd. Wilt u dit met eigen ogen zien? Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie!

Gespecialiseerd in het desinfecteren van vloeren

Tijdens het desinfecteren van uw bedrijfspand reinigen wij niet alleen de meubels, maar ook de vloer. De specialisten van Chemdry Wouters zijn gespecialiseerd in het desinfecteren van de meest uiteenlopende soorten vloeren. Hierbij kunt u denken aan:

  • PVC vloeren
  • Tapijt
  • Hout
  • Natuursteen
  • Marmoleum

Ook voor het desinfecteren van de vloer in uw bedrijfspand kunt u dus rekenen op de expertise van Chemdry Wouters.

Contact opnemen met Chemdry Wouters

Chemdry Wouters staat voor u klaar om u te helpen met het desinfecteren van uw bedrijfspand. Heeft u nog vragen voor ons, wilt u meer informatie, of een wilt u scherp geprijsde offerte ontvangen voor desinfectie van uw bedrijfspand? Neem dan gerust contact op, onze specialisten staan u graag te woord. U kunt ons bereiken door een bericht te sturen via het contactformulier hier op de site. U kunt ook bellen naar 0481-450900 of mailen naar info@chemdrywouters.nl. Voor het desinfecteren van uw bedrijfspand gaat u naar Chemdry Wouters!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken