skip to Main Content
Zonnepanelen Schoonmaak Voor Optimaal Rendement

Zonnepanelen schoonmaak voor optimaal rendement

Schone zonnepanelen werken beter

U denkt er misschien niet over na, maar er blijft veel vuil achter op uw zonnepanelen. Denkt u maar eens aan vogelpoep of Saharazand dat overwaait. Al dit vuil op uw zonnepanelen wordt niet weggespoeld tijdens een regenbui en zorgt voor een lager rendement uit uw zonnepanelen. Elke vuiltje op uw zonnepanelen zorgt namelijk voor een schaduwvlek, waardoor vuil kan leiden tot wel 18% minder energie. Als u schone zonnepanelen wilt, zult u deze professioneel moeten laten reinigen. Dit is de enige manier om maximaal rendement uit uw zonnepanelen te halen om volledig te kunnen genieten van de voordelen van zonnepanelen. Maar niet getreurd, Chem-Dry kan u helpen uw zonnepanelen te reinigen en weer te laten stralen als nieuw.

Het reinigen van zonnepanelen; een specialistisch karwei

Het reinigen van zonnepanelen is niet alleen een belangrijk karwei, het is ook nog eens moeilijk om zelf uit te voeren. Chem-Dry is een specialist op het gebied van zonnepanelen reiniging en geknipt om uw zonnepanelen professioneel te reinigen. Dit hoeft gelukkig niet elke maand. Aangeraden wordt om minimaal 1x (in het voorjaar), maar beter nog 2x (voorjaar en najaar), per jaar uw zonnepanelen te reinigen. Hierbij moet u opletten dat er gebruik wordt gemaakt van Osmose water, want dit zorgt voor goede reiniging zonder schade aan te brengen aan uw zonnepanelen!

Neem contact op voor de reiniging van uw zonnepanelen

Wilt u uw zonnepanelen laten reinigen? Neemt u dan contact op met ChemDry Wouters voor een specialistische reiniging. Wij zorgen ervoor dat u snel weer volledig rendement uit uw zonnepanelen haalt. Wilt u meer weten, of wilt u direct een afspraak inplannen? Neemt u contact op door te bellen naar 0481-450900 of mailen naar

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken