skip to Main Content
Zo Worden Zonnepanelen Schoongemaakt

Zo worden zonnepanelen schoongemaakt

Waarom moet u zonnepanelen laten reinigen?

Heeft u zonnepanelen op uw dak? Dan is het van belang om deze regelmatig schoon te laten maken. Vogelpoep en ander vuil verdwijnt namelijk niet vanzelf van de panelen, zelf niet bij een harde regenbui. Bovendien geldt: hoe vlakker de hellingshoek, hoe meer viezigheid zich op uw zonnepanelen kan verzamelen. En overal waar vuil zit, kan de zon niet bij komen. Hierdoor heeft u tot wel 18% minder rendement van uw zonnepanelen wanneer u ze niet laat schoonmaken. Dit is natuurlijk zonde van de investering! Bel ChemDry Wouters voor professionele reiniging van uw zonnepanelen.

Zo reinigen wij uw zonnepanelen

Bij het schoonmaken van uw zonnepanelen zorgen wij altijd voor betrouwbare valbescherming. Het uitbesteden van het zonnepanelen schoonmaken is dan ook veel slimmer dan het zelf doen. Wij gebruiken geen hogedrukreiniger en geen schoonmaakmiddelen die uw panelen aantasten. Zo weet u zeker dat wij uw zonnepanelen optimaal schoon krijgen, zonder dat ze beschadigen. Daarnaast is het af te raden om zonnepanelen in de felle zon schoon te maken, hierdoor kunnen er namelijk kringen of vlekken ontstaan.

Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Of neem telefonisch contact op met ChemDry Wouters via 0481-450900. Een mail sturen kan ook via info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken