skip to Main Content

Chemdry Wouters reinigt uw zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen laten plaatsen op uw bedrijfspand in Malden? Dan weet u dat deze zonnepanelen gemakkelijk vies kunnen worden door zand, bladeren of vogeluitwerpselen. Deze verontreiniging kan het rendement van uw zonnepanelen flink omlaag halen. Daarom adviseert Chemdry Wouters om minstens één keer per jaar uw zonnepanelen professioneel te laten reinigen voor een optimaal rendement.

Zonnepanelen reinigen: laat het over aan een professional

Het is niet verstandig om zelf het dak op te gaan om uw zonnepanelen te reinigen, dit kunt u beter overlaten aan onze vakmensen. Onze specialisten gaan op een veilige en effectieve manier te werk en weten bovendien precies welke reinigingsmiddelen zij het best kunnen inzetten in uw specifieke situatie. Bovendien kunt u bij ons onder gunstige omstandigheden een onderhoudscontract afsluiten, waarbij u zelf kunt kiezen hoe vaak u uw zonnepanelen laat reinigen in Malden. Wilt u graag meer informatie over het laten reinigen van zonnepanelen in Malden? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.

Het effect van het reinigen van zonnepanelen

Nieuwe of schone zonnepanelen hebben het meest optimale rendement waar u flink van kunt profiteren. Gereinigde zonnepanelen leveren u de maximaal haalbare hoeveelheid elektriciteit, dat is goed voor het milieu en natuurlijk voor uw energierekening. Onderzoek heeft aangetoond dat verschillende soorten vervuiling uw rendement met maar liefst 18% kunnen verminderen. Dit is natuurlijk heel erg zonde. Door uw zonnepanelen jaarlijks te laten reinigen door Chemdry Wouters behouden deze een hoog rendement. Daarmee verdient u uw investering in het reinigen van uw zonnepanelen in Malden dus gewoon terug!

Een regenbui spoelt het vuil niet weg

Sommige mensen denken dat een grondige reiniging van hun zonnepanelen niet nodig is. Helaas blijkt dat een regenbui er nauwelijks voor zorgt dat het opgebouwde vuil wordt weggespoeld. Ook een doorsnee tuinslang heeft lang niet voldoende kracht en capaciteit om zonnepanelen goed schoon te maken. Niet alleen de waterkracht en de reinigingsmiddelen zijn hierop van invloed, maar ook de hellingshoek. Hiervoor geldt: hoe vlakker de hellingshoek, hoe meer vuil er achter blijft en hoe lastiger te bestrijden met niet-specialistische materialen. Laat uw zonnepanelen in Malden daarom reinigen door Chemdry Wouters, zo bent u verzekerd van zonnepanelen die optimaal functioneren!

Maak een afspraak voor het reinigen van uw zonnepanelen in Malden

Functioneren uw zonnepanelen in Malden niet meer optimaal omdat ze vervuild zijn geraakt? De specialisten van Chemdry Wouters helpen u graag! Wij reinigen uw zonnepanelen grondig, efficiënt en tegen een zeer scherp tarief. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het online formulier hier op de site. U kunt ook bellen naar: 0481-50900 of een mail sturen naar: info@chemdrywouters.nl. Chemdry wouters komt graag uw zonnepanelen reinigen in Malden.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken