skip to Main Content
reiniging zonnepanelen

Uw zonnepanelen specialistisch laten reinigen

Wilt u uw zonnepanelen laten reinigen in Huissen? Omdat ze jaar in jaar uit buiten liggen worden ze flink vuil. En dat zorgt voor minder rendement! Gelukkige biedt ChemDry Wouters de oplossing. We komen graag bij uw bedrijf langs om uw zonnepanelen grondig te reinigen op een veilige manier. Wilt u meer weten? Lees snel verder.

Vuile zonnepanelen leveren minder op

Natuurlijk wilt u met uw zonnepanelen het hoogste rendement behalen. U heeft ze immers niet voor niks! Door een flinke regenbui worden zonnepanelen niet volledig schoongespoeld. Bladeren, stof en ander vuil bedekken de zonnepanelen, waardoor u minder opbrengst van de panelen heeft. Zo kan het rendement zelfs met 18% verminderd worden! Uw zonnepanelen laten reinigen in Huissen verdient zich dan ook zeker terug.

Onze methode

Vooral vlakliggende zonnepanelen kunnen snel vuil worden. Hoe vlakker de hellingshoek, hoe meer vuil er achterblijft. Uw zonnepanelen reinigen in Huissen lijkt misschien een eenvoudige klus, maar het moet wel veilig gebeuren om schade aan de panelen en aan mens en milieu te voorkomen. Ga dus niet zelf op een onveilige manier aan de slag, maar laat uw zonnepanelen reinigen in Huissen door professionals als ChemDry Wouters. Voor de reiniging van de zonnepanelen maken we enkel gebruik van osmosewater. Hiermee zorgen we voor een goede reiniging zonder strepen of vlekken. En geen zorgen, alle middelen die we gebruiken zijn veilig voor kind en dier. Ook proberen we bij de reiniging u en uw werkzaamheden zo weinig mogelijk te verstoren. We adviseren om uw zonnepanelen minstens één keer per jaar te laten reinigen, bij voorkeur in het voorjaar. Nog beter is het om dit tweemaal per jaar te laten doen: eens in het voorjaar en een keer in het najaar. Dit kan ook in contractvorm, dan regelen wij de rest!

Neem contact met ons op  Bel ons om uw zonnepanelen te laten reinigen in Huissen!

  Kies er ook voor om uw zonnepanelen te laten reinigen in Huissen en behaal het meeste rendement! Wilt u meer weten over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Bel naar 0481-450900 of stuur een e-mail via info@chemdrywouters.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Kies ChemDry Wouters om uw zonnepanelen te reinigen in Huissen voor het beste rendement!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken