skip to Main Content
Reiniging Zonnepanelen

Specialistische reiniging door ChemDry Wouters

Wilt u uw zonnepanelen laten reinigen in Elst? Schakel dan de specialist in: ChemDry Wouters! Wij zij het specialistisch schoonmaakbedrijf dat bij uw bedrijf in Elst aan de slag gaat met het reinigen van uw zonnepanelen. Dan haalt u weer echt alle rendement uit uw zonnepanelen! Hoe we te werk gaan, leest u hier. Wilt u een afspraak maken om uw zonnepanelen te laten reinigen in Elst, neem dan contact op.

Haal alles uit uw zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen op uw bedrijfspand heeft liggen, is het heel belangrijk om ze periodiek schoon te laten maken door een gespecialiseerd bedrijf als ChemDry Wouters. Zonnepanelen die vervuild zijn hebben namelijk een veel lager rendement. Uit onderzoek is gebleken dat de opbrengst met wel 4% tot zelfs 18% verminderd kan worden als de zonnepanelen vervuild zijn. Zelfs bij een heftige regenbui worden de panelen niet goed genoeg schoongespoeld om weer 100% rendement te leveren. De kosten om de zonnepanelen te laten reinigen in Elst, verdient u dus eigenlijk weer gewoon terug!

reiniging zonnepanelen elst

Zonnepanelen reinigen in Elst

Als specialistisch schoonmaakbedrijf, gaan onze kundige en ervaren schoonmakers aan de slag bij uw bedrijf in Elst met gespecialiseerde apparatuur. Hiermee kunnen we de zonnepanelen altijd veilig schoonmaken. Ook gebruiken de specialisten osmosewater. Dit zorgt voor een zeer goede reiniging, zonder dat er strepen en vlekken op de panelen komen. Bovendien hoeven er bij het schoonmaken met osmosewater geen chemische reinigingsmiddelen gebruikt te worden. Beter voor uw zonnepanelen en voor het milieu!

Waarom u juist kiest voor ChemDry Wouters

Maar waarom kiest u nu eigenlijk juist voor specialistisch schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters om uw zonnepanelen te reinigen in Elst? Wij zetten de redenen op een rij:

 • Wij zijn dé specialist in ons vakgebied.
 • Onze schoonmakers beschikken over jarenlange ervaring
 • We gebruiken altijd onze eigen, veilige materialen en middelen
 • We geven u betrouwbare adviezen
 • We hanteren een zeer lage prijs

Neem contact op met de specialist

Wilt u uw zonnepanelen laten reinigen in Elst door de specialisten van ChemDry Wouters? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 0481-450900 of door een berichtje te sturen naar info@chemdrywouters.nl. De specialisten van ChemDry Wouters gaan graag aan de slag met uw zonnepanelen reinigen in Elst!  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken