skip to Main Content

Het specialistisch schoonmaakbedrijf

Bent u in Elst op zoek naar een zakelijk schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij ChemDry Wouters aan het juiste adres! Wij gaan graag bij uw bedrijf aan de slag met specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij maken we het gebruik van krachtige, veilige apparatuur dat uw bedrijfspand grondig schoonmaakt. Wilt u weten wat we als zakelijk schoonmaakbedrijf voor u in Elst kunnen betekenen? Lees verder, of neem contact op om te bespreken welke werkzaamheden we bij u uit kunnen voeren.

Reinigen van vloeren en tapijten

Heeft u vlekken in uw vloerbedekking, of zien de vloeren van uw pand er oud en versleten uit? Een vieze, slecht onderhouden vloer maakt een slechte indruk op uw klanten en andere bezoekers van uw bedrijfspand. Bovendien verlaagt u de levensduur van uw vloeren door ze niet goed te onderhouden. Voorkom dit door een zakelijk schoonmaakbedrijf in Elst in te schakelen voor uw vloeren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van veel verschillenden vloeren, zowel van hout tot sportvloeren, van siergrind tot sanitair. Naast het schoonmaakwerk kunt u ons ook inschakelen voor periodieke onderhoudswerkzaamheden aan uw vloeren.

zakelijk schoonmaakbedrijf elst

Schoonmaken van meubels

Heeft u vieze vlekken in de meubels op uw kantoor? Heeft er iemand ooit wat op de bank geknoeid, en is die vreemde geur er nooit echt helemaal uit gegaan? ChemDry Wouters maakt ook meubilair grondig schoon, zodat het er weer als nieuw uit komt te zien! De vlekken en vieze geurtjes verwijderen we zonder gebruik te maken van schadelijke chemische stoffen. U kunt uw meubels nog eens extra laten beschermen door ze ook te laten impregneren. Naast het feit dat ze dan makkelijker schoon te houden zijn, worden de meubels op die manier bovendien brandwerend.

Overige specialistische werkzaamheden

Naast het reinigen van vloeren en meubels kunt u een zakelijk schoonmaakbedrijf als ChemDry Wouters ook nog voor andere specialistische werkzaamheden in Elst inschakelen. Denk hierbij onder andere aan:

 • Het reinigen van zonnepanelen
 • Graffiti verwijderen
 • Schoonmaken en impregneren van de gevels van uw gebouw
 • Glasbewassing
 • Straatreiniging

En nog veel meer! Neem eens contact op, en ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Zakelijk schoonmaakbedrijf in Elst inschakelen

Wilt u de specialisten van ChemDry Wouters in Elst inschakelen? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0481-450900 of via de mail door een berichtje te sturen naar info@chemdrywouters.nl. ChemDry Wouters gaat graag bij uw bedrijf aan de slag als zakelijk schoonmaakbedrijf in Elst!  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken