skip to Main Content
Wat Moet U Desinfecteren In Huis?

Wat moet u desinfecteren in huis?

Voorkom verspreiding van bacteriën en desinfecteer

Op verschillende plekken in huis hopen zich allerlei bacteriën op. Dit is haast niet te voorkomen, maar wel schoon te maken. Vooral als iemand ziek is geweest, is het van groot belang uw woning te desinfecteren om te voorkomen dat de ziekte zich blijft verspreiden. Het is verstandig om uw woning van tevoren grondig schoon te maken, van plafond tot vloerbekleding. Lees in dit artikel waar u aan moet denken voor het desinfecteren van uw huis.

Bereid u goed voor

De schoonmakers van ChemDry Wouters weten maar al te goed dat één keer schoon niet altijd schoon betekent. Daarom is het van belang dat u het desinfecteren meerdere malen herhaalt over een langere periode. Daarnaast is het goed om handschoenen te dragen die uw handen beschermen tegen uitdroging. Controleer vervolgens of de oppervlakte die u schoon wilt maken bestand zijn tegen het desinfectiemiddel die u gebruikt. Gebruik geen desinfectiemiddelen op gevoelige oppervlaktes om kleurschade te voorkomen.

Aan de slag

Desinfectiemiddel werkt het beste als u deze vijf minuten laat inwerken en vervolgens schoon poetst. Begin met het schoonmaken van uw deurklinken en lichtknoppen, aangezien deze dagelijk door meerdere personen aangeraakt worden. Vervolgens kunt u de handvatten van uw kasten en lades desinfecteren. Uw toilet dient u eerst schoon te maken met een daarvoor bedoeld schoonmaakmiddel, zodat u deze vervolgens kunt desinfecteren. Maak ook uw persoonlijke verzorgingsmiddelen regelmatig schoon, zoals uw tandenborstel, uw kam en uw scheerapparaat.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u ook een schone, gezonde en veilige leefomgeving? Schakel ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf in. Bel nu naar 0481-450900 of mail naar info@chemdrywouters.nl voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen op de website.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken