skip to Main Content
Wanneer Moeten Uw Zonnepanelen Worden Gereinigd?

Wanneer moeten uw zonnepanelen worden gereinigd?

Zorg dat uw zonnepanelen optimaal presteren

Steeds meer Nederlandse bedrijven kiezen ervoor om zonnepanelen te laten installeren op hun dak. Dat scheelt veel in de energiekosten en is ook nog goed voor het milieu. Wist u echter dat zonnepanelen veel minder stroom opwekken wanneer ze vervuild zijn? Daarom kunt u het best regelmatig uw zonnepanelen laten schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Chemdry Wouters.

Laat uw zonnepanelen regelmatig controleren

Door uw zonnepanelen minimaal een keer per jaar te laten controleren op vuil, mag u er vanuit gaan dat ze optimaal presteren. Het begin van de lente is een goed moment om uw zonnepanelen te laten inspecteren, omdat ze in de lente en de zomer de meeste stroom opleveren. In de herfst kunt u laten controleren of er geen bladeren op liggen die de zonnepanelen blokkeren en daardoor uw rendement verlagen.

Uw zonnepanelen laten reinigen door Chemdry Wouters

Het reinigen van zonnepanelen is in veel gevallen een lastig en gevaarlijk klusje. Chemdry Wouters neemt u dit werk graag uit handen. Heeft u nog vragen voor ons, wilt u meer informatie, of wilt u een scherp geprijsde offerte van ons ontvangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het formulier op onze site. U kunt ook bellen naar 0481-450900 of mailen naar info@chemdrywouters.nl. Laat uw zonnepanelen schoonmaken door Chemdry Wouters!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken