skip to Main Content
Waarom Professionele Glasbewassing Een Beter Resultaat Geeft

Waarom professionele glasbewassing een beter resultaat geeft

Glasbewassing door een professional

Glasbewassing door een professional ziet er altijd mooier uit dan wanneer u dat zelf doet. Vooral wanneer het gaat om de reiniging van de ramen van een kantoorpand, is het verstandig om dit over te laten aan de professionals van ChemDry Wouters. In dit blog vertellen we meer over onze techniek van professionele glasbewassing.

Ramen wassen met osmosewater

Het grootste verschil tussen ‘gewoon’ ramen wassen, en onze professionele techniek voor glasbewassing, is het feit dat we gebruik maken van osmosewater. In normaal leidingwater en regenwater zitten allerlei mineralen en zouten die achterblijven op de ramen wanneer het water opdroogt. Dit zorgt onder andere voor strepen na het wassen en de kringetjes na een regenbui. Bij osmose glasbewassing maken we gebruik van gedemineraliseerd water. Door middel van filters zijn de mineralen en zouten uit dit water gehaald. Het wordt dan ook wel osmosewater genoemd. Na de verdamping blijven er geen kringen en strepen achter.

De juiste apparatuur en middelen

Naast het gebruik van osmosewater, gebruiken we ook altijd de juiste apparatuur en middelen voor glasbewassing. Wij hanteren een werkwijze die beter is voor mens en milieu. Zo werken we onder andere op een milieuvriendelijke en pH neutrale manier. Onze werkwijze is op basis van koolzuur. Bovendien beschikken we over de juiste apparatuur voor specialistische reiniging. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van cruiseschepen. Meer weten over onze werkwijze? Nee contact op!

Vrijblijvende offerte van ChemDry Wouters

Voor meer informatie over glasbewassing door ChemDry Wouters en een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken