skip to Main Content
De Waarheid Achter Chemisch Reinigen

De waarheid achter chemisch reinigen

Geen gebruik van schadelijke middelen

Soms is chemisch reinigen nodig om dingen écht schoon te krijgen. Schrikt de term ’chemisch’ u een beetje af? Wij overtuigen u graag van het feit dat reinigen op deze manier echt niet gevaarlijk, milieuonvriendelijk of schadelijk hoeft te zijn. Tenminste niet als u dit laat doen door de specialisten van ChemDry Wouters. Wij zijn al jaren lang gespecialiseerd in deze bijzondere reinigingstechniek. Chemisch reinigen doen wij uiterst nauwkeurig en veilig.

Chemisch reinigen nader uitgelegd

Als u iets écht schoon wilt hebben, bijvoorbeeld een gevel, kan het noodzakelijk zijn deze chemisch te reinigen. Dit doen wij zonder het gebruik van schadelijke schoonmaakmiddelen of -methoden. Wij gebruiken enkel de juiste, goedgekeurde middelen die uw complete gevel grondig schoon maken. Onze specialisten, die deze verfijnde en nauwkeurige klus uitvoeren, beschikken allemaal over vele jaren ervaring en zijn uitermate deskundig.

Wat is er zoal chemisch te reinigen?

Wij kunnen onder andere de volgende producten probleemloos chemisch reinigen:

  • Tapijt
  • Gevels
  • Meubels
  • Bekleding
  • Zonnepanelen

Uw specialist in chemisch reinigen

Bent u er inmiddels van overtuigd dat chemisch reinigen door ons echt niet gevaarlijk of schadelijk is? Schakel ons hiervoor in. Bel 0481-50900, stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Wat mogen wij voor u chemisch reinigen?

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken