skip to Main Content
tapijtreiniging

Uw vloerkleed hygiënisch schoon

Heeft u in Wijchen een vloerkleed dat wel toe is aan grondige reiniging? Dan staan de specialisten van ChemDry Wouters voor u klaar om te helpen. Wij zijn dé expert als het gaat om professionele en hygiënische reiniging. Wij hebben al veel zakelijke klanten geholpen met vloerkleed reiniging in Wijchen. Veel mensen staan versteld wanneer zij het resultaat zien. Wij gebruiken geavanceerde technieken en onze eigen middelen om vloerkleden grondig schoon te maken. Zelfs vuil dat zich jarenlang heeft opgehoopt kunnen wij voor u verwijderen. Zo zien al uw vloerkleden in Wijchen er binnen de kortste keren weer uit als nieuw. Maak direct een afspraak voor vloerkleed reiniging of neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vloerkleed reiniging op kantoor

Heeft u vloerkleden liggen op kantoor? Dan is het goed om deze met enige regelmaat te laten reinigen. Een schone vloerbedekking draagt namelijk bij aan een schone, prettige en gezonde werkomgeving. Een vloerkleed heeft vaak veel te verduren doordat mensen er continu overheen lopen. Wilt u de vloerkleden op uw kantoor in Wijchen laten reinigen? Schakel dan ChemDry Wouters in voor het beste resultaat. Daarmee doet u uzelf, uw klanten en uw medewerkers gegarandeerd een groot plezier. Uw werkomgeving is weer fris en u kunt hierdoor zelfs een afname van allergische reacties opmerken.

Een professioneel resultaat

Het reinigen van een vloerkleed in Wijchen hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Zelfs meerdere vloerkleden kunnen wij snel voor u schoonmaken. Dit komt doordat wij efficiënt te werk gaan en hoogwaardige middelen gebruiken. Vloerkleed reiniging gaat als volgt:

 1. Met een industriële stofzuiger verwijderen wij stof en vuil van het vloerkleed.
 2. We behandelen het kleed vervolgens met een speciaal milieuvriendelijk reinigingsmiddel.
 3. Door middel van pad reiniging maken we de vloerkleden helemaal schoon.

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

De experts van ChemDry Wouters

Wanneer u zelf een vloerkleed probeert schoon te maken, zult u nooit hetzelfde resultaat krijgen als een professional. Laat vloerkleed reiniging in Wijchen daarom over aan de specialisten van ChemDry Wouters. Bij ons profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

 • Gebruik van de beste schoonmaakmiddelen
 • Efficiënte werkwijze
 • Gratis advies op maat
 • Veilige schoonmaakwijze voor mens en dier
 • Een goede service

Offerte voor vloerkleed reiniging in Wijchen

Wilt u in Wijchen vloerkleden laten reinigen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U kunt een bericht sturen via het contactformulier of u kunt telefonisch of per mail contact met ons

Neem contact met ons op  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken