skip to Main Content

Besteed het vooral uit

Vaak denken mensen dat zij zelfstandig wel even hun vloerbedekking kunnen schoonmaken. Niets is echter minder waar. Een vloerbedekking is een gevoelig product. Dat elke dag bloot staat aan een hoop bacteriën, stof en beweging. Daarom moet het zeer grondig gereinigd worden. Kies dus voor een professioneel bedrijf. ChemDry Wouters bijvoorbeeld! Wij komen graag uw vloeren schoonmaken. Wilt u uw vloerbedekking slechts eenmalig onder handen laten nemen? Of zoekt u naar een partner voor een structureel schoonmaakschema? Benader Chem-Dry met uw specifieke verzoek via 0481-450900.

Waarom zou ik niet zelf m’n vloerbedekking schoonmaken?

Zoals gezegd vangt een gemiddelde vloerbedekking dagelijks ontzettend veel viezigheid op. Dit staat niet alleen heel oncharmant, het is ook nog eens nadelig voor de luchtkwaliteit. Graag wijzen wij er u dus nogmaals op dat het onvoldoende is zelfstandig het schoonmaken aan te pakken. Om echt alle viezigheid uit uw vloerbedekking te kunnen halen, zijn specialistische machines nodig. Chem-Dry beschikt over deze machines. Omdat wij werken met een unieke koolzuurmethode, komen er tijdens het schoonmaken bovendien geen chemische stoffen vrij. Overweegt u nog steeds de klus zelfstandig op te pakken? Dan wijzen wij u graag nog op het feit dat bepaalde reinigingsmiddelen juist meer vlekken creëren dan ze weghalen. De specialisten van Chem-Dry weten precies welk middel op welke vloer past. Kies ook voor deze zekerheid. Kies voor Chem-Dry!

Vloerbedekking schoonmaken

Wat een schone vloer voor u kan betekenen

Weet u wat vaak het eerste is dat mensen zien als zij ergens binnenstappen? Juist, de vloer. U begrijpt wel, als deze niet netjes onderhouden is, dan brengt dit meteen een slechte indruk met zich mee. Kies er daarom voor uw vloerbedekking te laten reinigen. ChemDry Wouters is hiervoor uw partner. Wij komen graag uw vloer schoonmaken. Zo ziet deze er weer prachtig uit en is hij weer voor een ruime tijd preventief behandeld. Wilt u meer weten over vlekkenbehandeling? Hierbij al enkele mooie tips die u eigenhandig kunt toepassen:

  1. Reageer direct
  2. Bepaal de soort vlek
  3. Schep de resten weg
  4. Ga vooral niet wrijven
  5. Dep de vlek weg met Chem-Dry Vlekkenblusser

Schakel ons in

Kortom, kies ook voor het schoonmaken van uw vloerbedekking voor de professionals van Chem-Dry. Velen gingen u al voor. Geef uw wensen aan ons door via info@chemdrywouters.nl of ons contactformulier. Bellen kan naar 0481-450900. Laat uw vloerbedekking schoonmaken door de experts van ChemDry Wouters!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken