skip to Main Content

Vloerbedekking reiniging in de regio Arnhem / Nijmegen

Heeft uw tapijt een grondige reinigingsbeurt nodig? ChemDry Wouters is in de regio Arnhem / Nijmegen dé specialist met betrekking tot de reiniging van zachte en harde vloerbedekkingen. Wij maken gebruik van een unieke koolzuurmethode die uw vloerbedekking langer schoon houdt. Onze klanten zijn particulieren en bedrijven in de omgeving Arnhem / Nijmegen die de reiniging van hun vloerbedekking graag overlaten aan ons deskundige team.

Droger, gezonder en schoner

Professionele tapijtreiniging zorgt voor een langere levensduur van uw kostbare vloerbedekking. ChemDry Wouters, tapijtspecialist in de regio Arnhem / Nijmegen, gebruikt voor de reiniging van vloerbedekking een unieke koolzuurmethode. Bij deze reinigingsmethode wordt weinig water gebruikt en wordt geen poeder of zeep gebruikt. Uw vloerbedekking is binnen 1 tot 2 uur droog, waardoor de groei van bacteriën en mijten wordt tegengegaan. Door het koolzuur worden vuil, stof en andere allergenen naar de oppervlakte gebracht en door zuiging verwijderd.

Partner in specialistische reiniging

ChemDry Wouters is opgericht in 1991 en is ISO 9001 gecertificeerd. We bieden particulieren en bedrijven in de regio Arnhem / Nijmegen ook andere diensten, naast die van de reiniging van vloerbedekkinge. U kunt bij ons tevens terecht voor onder andere:

 • Meubelreiniging
 • Brandvertraging
 • Gevelreiniging
 • Glasbewassing

Neem contact met ons op  Meer informatie?

  Schakel voor vloerbedekking reiniging in de regio Arnhem / Nijmegen Chem-Dry in. Wij zijn een betrouwbare partner en beschikken over reeds heel wat jaren ervaring. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken