skip to Main Content
Vloerbedekking Goed Onderhouden

Vloerbedekking goed onderhouden

Kies voor een specialistische reiniging van uw vloerbedekking

Denkt u dat het regelmatig stofzuigen van uw vloerbedekking voldoende is om uw tapijt schoon te houden? Dan heeft u het mis! In uw tapijt nestelt zich allerlei vuiligheid. Het is daardoor echt een broeinest voor bacteriën. Daarnaast zorgt vuil ervoor dat uw vloerbedekking eerder zal slijten. Het is daarom aan te raden om regelmatig een grondige reiniging van uw vloerbedekking uit te laten voeren. Een expert op het gebied van specialistische reiniging zoals ChemDry Wouters kan u daarmee helpen. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw vloerbedekking op de juiste manier schoon te maken.

Een uitermate veilige schoonmaakmethode

Bij het reinigen van uw vloerbedekking is het belangrijk dat de vloer niet beschadigd raakt. Wij maken daarom gebruik van een uitermate veilige schoonmaakmethode. Met de juiste materialen en middelen wordt uw vloerbedekking volledig ontdaan van vuil en zal hij weer stralen als vanouds. Wilt u uw vloerbedekking in een topconditie houden? Laat onze mensen dan een paar keer per jaar langskomen voor een grondige reiniging.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan de hulp van de specialisten van Chem-Dry bij het reinigen van uw vloerbedekking? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0481-50900. Mailen kan ook via info@chemdrywouters.nl of u vult het online contactformulier op onze website in. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn op het gebied van vloerbedekking reiniging.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken