skip to Main Content

Een vloer schoonmaken is lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Afhankelijk van het type vloer, kan deze doorgaans niet met een stofzuiger of dweil grondige schoongemaakt worden. Voor het oog zal de vloer wellicht schoon lijken, de daadwerkelijke vuiligheid blijft meestal nog achter. Wanneer de vloer niet goed schoongemaakt wordt, kan dit erg ongezond zijn. Dat is iets waar u waarschijnlijk niet op zit te wachten. Laat ChemDry Wouters daarom vakkundig uw vloer schoonmaken.

Vele jaren ervaring o.a. in vloeren schoonmaken

Kies daarom voor ChemDry Wouters om uw vloer effectief schoon te maken. Deze specialistische schoonmaak, wordt door onze professionals met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Een vloer schoonmaken is voor ons al vele jaren dagelijks werk. Daardoor weten wij exact welke reiniging voor vrijwel ieder type vloer, het duurzaamste resultaat oplevert.

Enorme flexibiliteit

Naast onze kennis en ervaring op het gebied van het schoonmaken en onderhouden van vloeren, beschikken wij ook over de juiste materialen. Alleen met de beste schoonmaakapparatuur en de meest effectieve schoonmaakmiddelen, is een grondige schoonmaak mogelijk. Bovendien bieden deze middelen ons enorme flexibiliteit, waardoor wij in staat zijn om u zo min mogelijk tot last te zijn, wanneer wij de vloer schoonmaken, tijdens uw alledaagse werkzaamheden.

Uw vloer laten schoonmaken? Neem contact op

Maak gerust eens kennis met onze organisatie en laat uw vloer schoonmaken door onze specialisten. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar per e-mail en telefoon. Ook kunt u uw telefoonnummer op deze website achterlaten, zodat wij u terug kunnen bellen en de tijd kunnen nemen om de zaken rustig te bespreken.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken