skip to Main Content
natuursteen slijpen

Moet uw vloer gereinigd worden?

ChemDry Wouters is specialist in vloerreiniging. Heeft uw vloer een professionele reinigingsbeurt nodig? Wij reinigen en impregneren harde en zachte vloerbedekkingen. Vanwege onze kennis, ons inzicht en onze systematische aanpak, besteden diverse particulieren en bedrijven hun jaarlijkse vloerreiniging aan ons uit.

Vakkundig vloeronderhoud

Een vakkundige reinigingsbeurt, eenmaal of tweemaal per jaar, verlengt de levensduur van uw vloer. ChemDry Wouters gebruikt voor de vloerreiniging professionele apparatuur en speciale reinigingsmiddelen. Wij reinigen en onderhouden vloeren van hout, linoleum, siergrind, PVC en natuursteen. Voor elke vloer passen wij de juiste reinigingsmethode toe. Uw tapijt reinigen wij met onze unieke koolzuurmethode. Deze reinigingsmethode gebruikt minder water dan andere methoden, waardoor uw tapijt binnen 1 tot 2 uur al droog is.

Meer dan vloerreiniging alleen

Bij Chem-Dry, kunt u behalve voor vloerreiniging ook terecht voor het impregneren van uw meubels en tapijten. Het impregneermiddel stoot vuil en water af, waardoor uw meubels en tapijt langer schoon blijven. Wij bieden tevens de volgende diensten:

 • Brandvertraging
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Calamiteitenreiniging

Voor een écht hygiënisch resultaat

Waar Chem-Dry veel voor ingeschakeld wordt, is het reinigen van sanitaire vloeren. In deze ruimtes is hygiëne natuurlijk van het grootste belang. U wilt natuurlijk dat uw sanitaire ruimte fris ruikt en oogt. Maar het is belangrijk dat zo’n ruimte ook een hygiënisch ís. Dit kan het beste als gebruik wordt gemaakt van de juiste machines en middelen. Chem-Dry heeft deze machines. Daarmee doden wij alle bacteriën die de hygiëne teniet doen. Na een bezoekje van Chem-Dry zullen uw gasten, relaties en bezoekers graag een bezoekje aan uw frisse en schone sanitaire ruimte brengen. En dat komt uw contact weer ten goede! Bent u al overtuigd?

Eenmalig is niet genoeg

Sanitaire ruimtes zoals toiletten worden vrijwel dagelijks gebruikt. Door bezoekers, medewerkers, gasten. Iedereen. Het is daarom belangrijk deze ruimtes regelmatig te reinigen en te onderhouden. Kies daarom voor een periodieke reiniging van uw vloer. Als wij een bezoekje brengen aan uw pand, nemen wij onze specialistische reinigingsmachines mee. Met deze machine kan alle viezigheid verwijderd worden. Ook de onzichtbare. Denk aan kalk en urinekristallen. Wellicht heeft u een schoonmaakbedrijf in de arm genomen die dagelijks of wekelijks uw sanitaire ruimtes reinigen. Waarschijnlijk doen zij prima werk. Maar niet duidelijk zichtbare vlekken worden vaak overgeslagen. En moeilijk bereikbare plekken worden ook niet altijd meegenomen. Kies daarom het liefst tweemaal per jaar voor een grondige vloerreiniging. Door Chem-Dry dus!

Voor al uw vloeren

Bij Chem-Dry kan iedereen terecht voor vloerreiniging. Particulieren en bedrijven. Ongeacht welke vloer u heeft. Zo heeft u net al gelezen dat wij uw sanitaire vloer uiterst hygiënisch schoon kunnen maken. Wij reinigen onder andere ook de volgende vloeren:

 • Siergrind
 • PVC vloeren
 • Houten planken
 • Natuurstenen tegels
 • Marmoleum vloerbedekking

Heeft u een ander soort vloer die wel een grondige vloerreiniging mag gebruiken? Neem dan snel contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door!

Wij helpen u graag

Onze vloerreiniging deskundigen nodig? Schakel ons dan vandaag nog in. Voor een eenmalige klus of voor een jaarlijks terugkerende behandeling. Wij komen graag om uw vloeren weer fris, schoon en echt hygiënisch te maken. Gebruik ons contactformulier om uw wensen door te geven. Of stuur uw vraag of verzoek via e-mail naar info@chemdrywouters.nl. Wilt u liever direct contact? Bel dan naar telefoonnummer 0481-450900. ChemDry Wouters is uw professionele partner als het gaat om vloerreiniging!

Neem contact met ons op  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken