skip to Main Content
Vlekken Van Natuursteen Verwijderen: Hoe Werkt Dat?

Vlekken van natuursteen verwijderen: hoe werkt dat?

Vlekken van natuursteen verwijderen

Vlekken van natuursteen verwijderen is onmogelijk? Dat is zeker niet waar! Het is alleen geen eenvoudige klus die u met een schoonmaakmiddeltje kunt klaren. Daarom is het beter om vlekken in uw natuursteen vloer te voorkomen. ChemDry Wouters vertelt hoe wij vlekken van natuursteen verwijderen, en hoe u de vlekken kunt voorkomen.

Snel actie ondernemen

Uw vloer gebruikt u natuurlijk intensief. Het is dan ook niet gek dat u er eens vlekken op krijgt. Om de schade zo veel mogelijk te beperken, is het belangrijk om snel te reageren. Knoeit u bijvoorbeeld drinken op de vloer? Dep de vloer dan meteen droog. Zo kunt u voorkomen dat de vloeistof in de poreuze steen van de vloer trekt. Een vloer met hardnekkige vlekken zal behandeld moeten worden.

Behandelen van vlekken

Wanneer u hardnekkige vlekken in uw vloer heeft, of als de vloer dof geworden is, dient het natuursteen behandeld te worden. Vlekken kunnen dus ontstaan door vloeistof dat de vloer in trekt, maar er kan ook sprake zijn van doffe vlekken op de vloer. Die ontstaan door behandeling met zure of alkalische middelen. In deze gevallen is het nodig om de vloer af te schuren of te renoveren. ChemDry Wouters is de specialist die hiermee aan de slag gaat. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Vlekken op natuursteen voorkomen

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Onze tip is dus om snel actie te ondernemen wanneer u knoeit op uw natuursteen vloer en de vloeistof op te deppen. Ook is het belangrijk om uw vloer schoon te houden met specifieke onderhoudsproducten die voor uw vloer geschikt zijn. Gebruik geen detergenten, want die kunnen schadelijk zijn voor poreuze materialen als natuursteen. Ook is het belangrijk om te kiezen voor pH-neutrale producten, aangezien een te hoge zuurtegraad in een product voor vlekken kan zorgen. Onze specialisten adviseren u graag over uw specifieke natuursteen en hoe u vlekken kunt voorkomen.

Behandeling van uw natuursteen vloer

Wilt u vlekken van natuursteen verwijderen? Of wilt u advies over hoe u vlekken kunt voorkomen? Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie en een vrijblijvende offerte door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken