skip to Main Content
Wij Zijn Verhuisd Naar Groesbeek

Wij zijn verhuisd naar Groesbeek

Verhuizing van ChemDry Wouters

ChemDry Wouters B.V. is verhuisd! Wij hebben ons per 1 september volledig gevestigd bij de locatie aan De Ren in Groesbeek. Hier was een deel van het bedrijf al te vinden. In Groesbeek was nog genoeg ruimte en genoeg faciliteiten om de bedrijven samen te voegen. Zo worden we nog meer met elkaar verbonden.

Het oude kantoor

Lange tijd zat een deel van het bedrijf nog gevestigd in Bemmel, bij de oud-eigenaar van ChemDry. Het was natuurlijk zonde dat het bedrijf gesplitst moest worden, en er een extra pand gehuurd moest worden. En dat terwijl er in Groesbeek nog voldoende ruimte was. We hebben goed nagedacht over de verhuizing, en besloten dat het beter was om ons volledig in Groesbeek te vestigen.

Laatste details van de verhuizing

De komende maanden zal alles nog wat meer vorm gaan krijgen. Alle materialen en middelen zijn echter wel al op locatie, wat betekent dat we al volledig vanuit Groesbeek aan de slag kunnen. Nu zullen er vast en zeker nog wel wat praktische zaken geregeld moeten worden.

Hier kunt u ons vinden

Het nieuwe adres van ChemDry Wouters B.V. is:

De Ren 28
6562 JK Groesbeek

Wij heten u van harte welkom voor een afspraak om de mogelijkheden van onze service voor uw pand te bespreken.

Maak een afspraak met ChemDry Wouters

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel reinigingsbedrijf, weet u ons dus te vinden. Wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag direct een vrijblijvende offerte via het contactformulier. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 0481-450900.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken