skip to Main Content

Voor al uw schoonmaakwerkzaamheden

Bent u in Valburg op zoek naar de services van een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand? Dan bent u bij Chem-Dry Doornenbal aan het juiste adres! Wij zijn een schoonmaakbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de specialistische reiniging van bedrijfs- en kantoorpanden. U kunt ons voor uw pand in Valburg onder andere benaderen voor:

  • de reiniging van vloeren
  • meubelreiniging
  • zonnepanelen schoonmaken
  • graffiti verwijderen
  • gevelreiniging

Dit is maar een kleine greep uit de services die wij als schoonmaakbedrijf in Valburg leveren. Wilt u meer weten? Wij vertellen u natuurlijk graag meer, maar u kunt ook gerust telefonisch of per mail contact opnemen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Vloeren weer brandschoon

Als schoonmaakbedrijf zijn wij van Chem-Dry Doornenbal gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Wij hebben ervaring met elk type vloer, bijvoorbeeld:

  • hout
  • linoleum
  • siergrind
  • PVC
  • natuursteen

Door de vloeren van uw pand in Valburg, naast de wekelijkse schoonmaak, een of twee keer per jaar grondig te laten reinigen door een schoonmaakbedrijf, zorgt u er niet alleen voor dat de vloeren er mooier uitzien, maar gaan ze bovendien veel langer mee.

Speciale techniek voor tapijten

Natuurlijk kunt u ook het schoonmaken van uw tapijten aan ons overlaten. Wij hebben dit namelijk in een handomdraai geklaard. We doen dit met een speciale koolzuurmethode die ervoor zorgt dat het tapijt niet alleen snel schoon is, maar ook erg snel droogt. Het drogen duurt namelijk slechts 1 à 2 uur. Bovendien kunt u uw tapijt in Valburg ook meteen door ons laten impregneren. Omdat het zo vuil en water afstoot, blijft het tapijt veel langer schoon.

Het meubilair van uw pand in Valburg

Heeft u meubilair in uw bedrijfs- of kantoorpand in Valburg dat u grondig wilt laten reinigen door een schoonmaakbedrijf? Ook dat is een taak die ons past. Voor het reinigen van meubilair gebruiken we de modernste machines en de meest veilige producten. Vlekken en onfrisse geuren hebben wij in een mum van tijd uit uw meubilair verwijderd. De korte droogtijd van onze speciale schoonmaaktechniek zorgt ervoor dat nieuwe bacteriën veel minder snel aangemaakt kunnen worden. Ook blijven er in uw meubilair in Valburg geen poeder- of zeepresten achter. Net als uw tapijt, kunt u ook het meubilair meteen door ons laten impregneren.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u ook uw bedrijfspand laten reinigen door schoonmaakbedrijf Chem-Dry Doornenbal? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons bellen via 048-1450900 of een mail sturen naar info@chemdrywouters.nl. Schoonmaakbedrijf Chem-Dry Doornenbal verzorgt de schoonmaak van uw bedrijfspand in Valburg!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken