skip to Main Content

Veel organisaties hebben een tapijtvloer op de werkplek. Doordat er doorgaans veel over het tapijt gelopen wordt, wordt het tapijt snel vies en slijt het na verloop van tijd. Om deze ontwikkelingen tegen te gaan is tapijtreiniging erg belangrijk. Door het tapijt binnen uw organisatie regelmatig te reinigen, zorgt u ervoor dat deze voortdurend voldoet aan uw wensen en eisen.

dry

Zorg voor een gezonde werkomgeving

Door het tapijt regelmatig en effectief te reinigen, zult u niet alleen merken dat de vloer schoon is, maar beschikt u ook over een gezondere werkomgeving. Doordat mensen steeds gevoeliger zijn voor allerlei allergische stoffen, is een beter binnenmilieu erg belangrijk. Alleen het tapijt stofzuigen is daarvoor niet voldoende. Enkel met een professionele tapijtreiniging, kunt u voorkomen dat u en uw collega’s werken in een ongezonde omgeving.

Meest effectieve reinigingsmethode

ChemDry Wouters is al enige tijd gespecialiseerd in tapijtreiniging en weet precies welke reinigingsmethode het meest effectief is voor uw tapijt. Hiervoor hebben wij de meest geavanceerde apparatuur en schoonmaakmiddelen ter beschikking, zodat wij een positief effect op de luchtkwaliteit kunnen bewerkstelligen op uw werkplek.

Optimaal gereinigd en geïmpregneerd

Wij voeren de tapijtreiniging met de grootst mogelijke zorg voor u uit. Dat betekent dat de kwaliteit hoog is en het tapijt optimaal gereinigd en geïmpregneerd is. Dit zorgt voor een grondig en duurzaam resultaat, waardoor u voor een langere tijd profiteert van een schoon tapijt.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken