skip to Main Content
Tips Voor Goede Gevelreiniging

Tips voor goede gevelreiniging

Op de juiste manier uw gevel reinigen

Wilt u ervoor zorgen dat de gevel van uw pand er als nieuw uitziet? Laat dan regelmatig uw gevel reinigen. In dit blog van ChemDry Doornenbal geven wij u informatie over de juiste methode voor gevelreiniging. Waarom is professionele gevelreiniging zo belangrijk en welke methode passen wij toe voor het beste resultaat? U leest het allemaal in dit blog.

Waarom gevelreiniging belangrijk is

De gevel van uw bedrijfspand, instelling of kantoor is het eerste wat uw klanten of bezoekers zien wanneer zij u bezoeken. Het geeft direct een indruk van uw bedrijf of instelling. Het is daarom van belang dat hij netjes en schoon oogt. Een schone gevel is niet alleen belangrijk vanuit esthetisch oogpunt, maar zorgt er ook voor dat vocht minder snel kan binnendringen. Aangetaste gevels verliezen hun vochtwerende functie, waardoor vocht vrij spel heeft op de binnenmuren.

Het reinigen van de gevel

Gaat u zelf aan de slag met de gevelreiniging van uw pand? Dan zijn er behoorlijk wat zaken die u vooraf moet regelen. U moet ten eerste de ondergrond analyseren en bepalen welke behandeling noodzakelijk is. Tevens moeten alle ramen op de juiste manier afgeschermd worden, zodat deze niet beschadigen tijdens de reiniging. Vervolgens huurt u de juiste materialen en schoonmaakmiddelen voor de klus. Let erop dat u waarschijnlijk een hoogwerker nodig heeft om de volledige gevel te kunnen reinigen. Is de gevel volledig schoon gemaakt? Sluit dan af met het impregneren van de muren. Zo zorgt u ervoor dat ze goed beschermd zijn tegen vocht en andere invloeden van buitenaf.

Schakel de hulp van een professional in

Een grondige gevelreiniging vereist behoorlijk wat voorbereiding en werk. Ziet u het toch niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Dan kunt u altijd de vakmensen van ChemDry Wouters inschakelen. Voor meer informatie kunt u ons bellen via 0481-450900 of mailen naarinfo@chemdrywouters.nl. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over onze aanpak bij een gevelreiniging van uw kantoor of bedrijfspand.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken