skip to Main Content
Tips Voor Duurzaam Schoonmaken

Tips voor duurzaam schoonmaken

De milieuvriendelijke aanpak van Chemdry Wouters

U staat er misschien niet bij stil, maar veel schoonmaakmiddelen zijn eigenlijk helemaal niet zo ‘schoon’. Ze zitten namelijk vol met chemische stoffen die slecht zijn voor uw gezondheid en het milieu. Van veel van deze toegevoegde chemicaliën is het eigenlijk niet eens duidelijk waarom ze toegevoegd zijn en wat het nut ervan is. Bij Chemdry Wouters werken wij daarom zo veel mogelijk met duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Kijk maar eens in ons overzicht van onze belangrijkste diensten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wilt u zelf ook graag duurzaam schoonmaken? Wij geven u een aantal tips!

Kies de juiste schoonmaakmiddelen

Er zit veel verschil in duurzaamheid tussen de verschillende schoonmaakproducten die er te koop zijn. Bleekwater, ontstoppingsmiddel en chloor zijn bijvoorbeeld erg slecht voor het milieu. Zit de gootsteen verstopt? Gebruik dan sodakorrels en wat heet water in combinatie met een zuignap om uw gootsteen te ontstoppen. Ecologische azijn is een goed alternatief voor ontkalkingsmiddelen. In de supermarkt zijn steeds meer ‘groene’ schoonmaakmiddelen verkrijgbaar.

Zorg op een natuurlijk manier voor een prettige geur

Kunstmatige luchtverfrissers zijn natuurlijk helemaal niet goed voor het milieu. U kunt beter planten neerzetten om de lucht te filteren en bloemen voor een lekkere geur. Andere tips om uw ruimte lekker te laten ruiken op een natuurlijke manier zijn:

  • Zet een kommetje schoonmaakazijn op de verwarming. Hierdoor worden alle onprettige geurtjes opgenomen
  • Halveer een citroen en leg deze op een bordje, de citroen zorgt voor een prettige en fruitige geur

Zo kunt u op een natuurlijke wijze uw pand heerlijk laten ruiken zonder dat u hiervoor schadelijke producten hoeft te gebruiken.

Uw pand professioneel laten reinigen door Chemdry Wouters

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw pand op een duurzame wijze kan schoonmaken? Dan bent u bij Chemdry Wouters aan het juiste adres! Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Via het formulier hier op de site komt u gemakkelijk met ons in contact. Laat een bericht voor ons achter, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar: 0481-450900 of te mailen via info@chemdrywouters.nl. Chemdry Wouters reinigt uw pand op duurzame en milieuvriendelijke wijze!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken