skip to Main Content
Tips Om Graffiti Op Uw Pand Te Voorkomen

Tips om graffiti op uw pand te voorkomen

Voorkom vandalisme aan uw pand

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Ook wanneer het op vandalisme aankomt. In dit blog vertelt ChemDry Wouters daarom hoe u graffiti op uw pand kunt voorkomen. Komen onze tips te laat, en is er al graffiti tegen uw gevel gespoten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten zullen de graffiti professioneel en zorgvuldig verwijderen.

Houd een oogje in het zeil

Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat uw pand goed in het zicht is. Installeer bijvoorbeeld verlichting met een bewegingssensor. Wanneer het licht aangaat, zullen de vandalisten er snel vandoor gaan om te voorkomen dat ze gezien worden. Ligt uw pand niet aan een straat, maar meer afgelegen? Dan zijn beveiligingscamera’s altijd een goede optie. Zorg dat die goed in het zicht hangen, want enkel op die manier zullen ze de vandalisten afschrikken.

Laat graffiti snel verwijderen

Vandalisten besteden flink wat tijd aan hun graffiti ‘kunst’. Ze willen niet dat die meteen weer verdwijnt. Ze spuiten de graffiti dan ook met de hoop dat u het lang laat zitten. Daarom raden we altijd aan om, wanneer u een keer te maken heeft met graffiti op uw pand, het snel weer te laten verwijderen. Dat zendt een duidelijk bericht naar toekomstige vandalisten. ‘Hier zal je kunstwerk niet lang blijven staan’. U kunt uw gevel ook door ons laten voorzien van een preventieve laag die de reiniging een stuk makkelijker maakt.

Graffiti laten verwijderen

Zijn onze tips te laat gekomen, en is de gevel van uw pand beklad met graffiti? Wij zullen het grondig voor u verwijderen! Neem hiervoor contact op via het formulier hier op de site, telefonisch via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken