skip to Main Content

Kies voor ChemDry Wouters als u een vakman zoekt voor een tapijtreiniging in Wijchen. Vanuit onze locatie in Bemmel, voorzien wij zowel bedrijven als particulieren in Wijchen en omgeving, van een doeltreffende tapijtreiniging. Deze reiniging is van hoge kwaliteit en biedt meer dan alleen een tapijt dat allen op het oog schoon lijkt.

Voorkom allergische reacties

Met de meest geavanceerde apparatuur en technieken, weten wij een diepgaande tapijtreiniging uit te voeren, waarmee het tapijt tot in de puntjes wordt gereinigd en er geen enkel stukje vuil achterblijft. Met deze grondige reinigingsmethode, zijn wij in staat om allergische reacties op stoffen en bacteriën te voorkomen.

Hoge klanttevredenheid

Dankzij onze klantgerichte benadering en korte communicatielijnen, zijn wij in staat om flexibel in te spelen op uw opdracht en kunnen wij deze volledig laten aansluiten bij uw wensen. Onze klanten zijn doorgaans zeer tevreden over onze diensten in Wijchen en omgeving, waardoor wij meestal regelmatig terugkeren voor een succesvolle tapijtreiniging.

Op korte termijn inzetbaar

Schakel nu onze schoonmaakdienst in voor een onderhoudsbeurt van uw vloerbedekking of een complete tapijtreiniging in Wijchen. Wij zijn op korte termijn inzetbaar om onze diensten voor u uit te voeren. Hiervoor kunt u gerust bellen met een van onze medewerkers of een e-mail sturen.

Back To Top