skip to Main Content
Hoe Werkt Tapijtreiniging Met Een Middel Op Koolzuurbasis?

Hoe werkt tapijtreiniging met een middel op koolzuurbasis?

Koolzuur zorgt voor een schoon resultaat

Tapijtreiniging met een middel op koolzuurbasis werkt ontzettend goed, en ChemDry Wouters maakt er dan ook graag gebruik van bij onze tapijtreiniging. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? We vertellen u er hier meer over.

Wat is het middel op koolzuurbasis?

Koolzuur kent u natuurlijk van koolzuurhoudende dranken. Maar wij gebruiken koolzuur op een andere manier; we voegen het namelijk toe aan water met een reinigingsmiddel. Dit wordt aangebracht op het tapijt, en zorgt voor een prachtig schoon resultaat.

Hoe werkt tapijtreiniging met zo’n middel op koolzuurbasis?

Het middel wordt aangebracht op het tapijt. De miljoenen koolzuurbelletjes botsen dan tegen de tapijtvezels en stoten zo het vuil los. Bovendien zorgt het koolzuur ervoor dat het vuil naar de oppervlakte geduwd wordt. Doordat de koolzuur al het werk doet is het gebruik van zepen en chemicaliën niet nodig!

Ook uw tapijt laten reinigen?

Bent u geïnteresseerd in tapijtreiniging met een middel op koolzuurbasis? Neem dan contact met ons op! We vertellen graag meer over hoe het werkt en wat we voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier op de website in, mail naar info@chemdrywouters.nl of bel 0481-450900.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken