skip to Main Content
Tapijtreiniging Op Kantoor

Tapijtreiniging op kantoor

Een schoon, fris en gezond idee!

Op veel kantoren ligt comfortabel tapijt. Met deze zachte vloerbedekking kleedt u uw kantoor in een handomdraai kleurig en sfeervol aan. Bovendien verbetert u met een mooi tapijt ook de akoestiek in een kantoorruimte aanzienlijk, zodat mensen goed verstaanbaar zijn tijdens een vergadering en dat er zonder hinderlijke galm gebeld kan worden. Maar tapijt heeft ook een nadeel. Het is vatbaar voor vuil en vlekken. Na verloop van tijd zijn die er alleen met grondige tapijtreiniging uit te krijgen. Tapijtreiniging is één van de specialiteiten van ChemDry Wouters. Wij houden uw kantoortapijt in uitstekende conditie.

Uw tapijt in optimale conditie houden

Om uw tapijt in optimale conditie te houden heeft het periodiek wel enig onderhoud nodig. Verkeerd onderhoud en oppervlakkige reiniging leidt tot extra slijtage. Met onze speciale methode van tapijtreiniging is uw tapijt en/of vloerbedekking weer snel in de beste conditie! Wij reinigen uw tapijt in 3 stappen:

  1. Wij stofzuigen uw tapijt grondig met een industriële stofzuiger
  2. .

  3. Wij sproeien het tapijt in met een reinigingsmiddel op koolzuurbasis en op plekken met hardnekkige vervuiling en vlekken geven we het een extra behandeling
  4. .

  5. Tot slot reinigen we uw tapijt met een speciale borstelmachine, ook wel pad reiniging genoemd

Na deze behandeling is uw kantoortapijt weer schoon en fris. Maar daarnaast is het tapijt ook beschermd tegen vuil en vlekken en zal het minder allergische reacties opwekken bij de gebruikers van uw kantoor.

Neem contact op voor professioneel graffiti verwijderen

Kunne wij ook uw tapijt reinigen op kantoor? Neem contact op via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken