skip to Main Content
tapijtreiniging

Tapijt laten reinigen in Elst

Voor tapijtreiniging in Elst bent u bij ChemDry Wouters aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het hygiënisch reinigen van tapijten bij bedrijven of particulieren. U zult er versteld van staan hoe snel vuil zich kan ophopen in een tapijt. Wij beloven dat u na onze schoonmaakbeurt een wezenlijk verschil zult merken. Wij zorgen ervoor dat uw tapijt in Elst er binnen de kortste keren weer schoon en fris bij ligt. Zo houdt u het tapijt in optimale staat en zorgt u voor een prettige omgeving om te wonen of te werken. Wilt u een afspraak maken of een offerte op maat aanvragen voor tapijtreiniging in Elst? Neem dan direct contact met ons op.

Marktleider in tapijtreiniging

Tapijt is een comfortabele, representatieve en sfeervolle vloerbedekking. Het is in vele soorten en kleuren verkrijgbaar en vrijwel in ieder toepasbaar. Maar om ervoor te zorgen dat uw tapijt er goed uit blijft zien, moet het wel zo nu en dan gereinigd worden. Tapijtreiniging in Elst kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn namelijk de marktleider in tapijt- en meubelreiniging. Hierbij maken we gebruik van een milieuvriendelijke en pH neutrale methode op basis van koolzuur. Jaarlijks reinigen we zo vele meters tapijt. En dat tegen een aantrekkelijk budget!

Tapijtreiniging bij kantoren in Elst

Zoekt u een specialist voor tapijtreiniging bij u op het kantoor in Elst? Dan helpen we u graag. Een schone vloerbedekking is een belangrijk onderdeel van een schone werkomgeving. Dagelijks lopen er veel mensen met hun vieze schoenen door het kantoor. Hierdoor blijft er veel zand en ander vuil achter in het tapijt. Hierdoor kunnen in de loop van de tijd zelfs vlekken of verkleuringen ontstaan. Dit ziet er niet alleen onfris uit, maar is ook zeer onhygiënisch. Gelukkig kunnen we bij ChemDry Wouters zelfs de meest hardnekkige vlekken voor u verwijderen. Wij gebruiken een speciale methode voor tapijtreiniging in Elst, zodat uw kantoor snel hygiënisch schoon is met minimale verstoring van de werkzaamheden.

Tapijtreiniging in 3 stappen

Tapijtreiniging in Elst is snel voor elkaar dankzij de efficiënte methode van ChemDry Wouters. Wij reinigen uw tapijt in 3 simpele stappen:

 • Stofzuigen van het tapijt met een industriële stofzuiger
 • Het tapijt inspuiten met ons eigen milieuvriendelijke en veilige schoonmaakmiddel
 • Hygiënisch schone reiniging door middel van pad reiniging

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Unieke reinigingsmethode voor tapijtreiniging in Elst

Onze unieke reinigingsmethode voor tapijtreiniging in Elst zorgt ervoor dat het allemaal zeer schoon wordt. Bovendien heeft onze koolzuurmethode een positief effect op de luchtkwaliteit in de ruimte. Dit zorgt voor een beter binnenmilieu en een gezondere werkomgeving. Wij passen onze reinigingsmethode toe met de hoogste servicegraad. Uw opdracht wordt door onze specialisten met de grootste zorg uitgevoerd. Laat uw tapijt ook nog door ons impregneren en bescherm uw tapijt tegen vlekken, zodat uw tapijt langer schoon blijft en langer meegaat.

Het belang van onderhoud

Om uw tapijt in goede conditite te houden, is onderhoud noodzakelijk. Laat ons dus regelmatig langskomen voor tapijtreiniging in Elst. U kunt het onderhoud van uw tapijt beter aan vakmensen overlaten, want verkeerd onderhoud leidt tot extra slijtage en oppervlakkige reiniging. En dat wilt u natuurlijk voorkomen. Wij zorgen er met onze tapijtreiniging voor dat uw tapijt en vloerbedekking snel weer in optima forma is. Zo kunt u nog lang van uw tapijt genieten.

Voordelen van ChemDry Wouters

Kiest u voor tapijtreiniging in Elst door ChemDry Wouters? Dan heeft u binnen de kortste keren weer schone en frisse vloerbedekking. U kunt zelfs een vermindering merken in uw allergische klachten. Wij werken snel en vakkundig en zullen uw eigen werkzaamheden zo min mogelijk verstoren. Bovendien leveren we altijd maatwerk in Elst! Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk advies. Wij weten hoe wij uw prachtige tapijt weer in optimale staat kunnen krijgen. Alle middelen die wij hiervoor gebruiken zijn veilig voor kind en dier.

Wat wij nog meer voor u kunnen doen

ChemDry Wouters is uw partner in specialistische reiniging. Dat betekent dat wij meer voor u kunnen doen dan alleen tapijtreiniging in Elst. Diensten waar u ons nog meer voor kunt inschakelen, zijn:

Neem contact met ons op  Offerte voor tapijtreiniging in Elst

  Wilt u in Elst uw tapijt laten schoonmaken? Maak dan direct een afspraak of neem contact op voor een offerte op maat. U kunt hiervoor bellen naar 0481 450 900. Of stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over tapijtreiniging in Elst? Neem ook dan gerust contact met ons op.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken