skip to Main Content

Tapijtreining in Bemmel nodig?

Woont of werkt u in Bemmel en is het tapijt in uw woning of op uw werkomgeving toe aan een zorgvuldige reiniging? Neem dan contact op met ChemDry Wouters. Wij zijn de specialist voor een effectieve tapijtreiniging in Bemmel en omgeving.

Het visitekaartje van uw organisatie

Een schoon tapijt is het visitekaartje van uw organisatie in Bemmel en vergroot bovendien het comfort en welzijn van uw medewerkers, klanten en relaties. Een schone werkplek is een essentieel onderdeel, om de gezondheid van uw medewerkers te waarborgen.

Voorkom gezondheidsproblemen

Een tapijt is een bron van bacteriën en trekt veel smerigheid aan. De schoonmaak met een stofzuiger, heeft daartegen slechts weinig effect. Een grondige tapijtreiniging door een specialist, is daarvoor noodzakelijk. Door met enige frequentie uw tapijt in Bemmel te laten reinigen, voorkomt u gezondheidsproblemen en profiteert u van een aangename leef- en werkomgeving.

Neem contact met ons op  Totaalpakket aan diensten

  Naast het uitvoeren van een tapijtreiniging in Bemmel, voeren wij nog een aantal andere specialistische reinigingen uit, zodat u bij ons een totaalpakket aan diensten kunt afnemen. Dit zorgt voor helderheid efficiëntie en gemak. Kies daarom vandaag nog voor onze organisatie en laat een vrijblijvende offerte op maat opstellen door onze specialisten in Bemmel. Voor meer informatie, bent u uiteraard ook van harte welkom bij onze medewerkers.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken