skip to Main Content
Tapijt Regelmatig Onderhouden

Tapijt regelmatig onderhouden

Een brand voorkomen

Tapijt is heerlijk zacht, huiselijk en verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en designs. Daarnaast is tapijt in bijna ieder interieur toe te passen. Heeft u ook tapijt in uw bedrijfspand? Dan is het wel belangrijk dat u het regelmatig reinigt. Het stofzuigen van tapijt zorgt er niet voor dat al het vuil verdwijnt. Hiervoor kunt u beter een specialist als ChemDry Wouters inschakelen. Wij hebben de juiste kennis, vaardigheden en materialen in huis om uw tapijt op grondige wijze te ontdoen van vuil.

De behandeling van tapijt

Schakel vandaag nog de specialisten van ChemDry Wouters in voor een grondige tapijtreiniging. Hoe verloopt de reiniging van uw tapijt precies? Het proces begint met het stofzuigen van uw tapijt met een industriële borstelstofzuiger. Vervolgens wordt het tapijt ingesprayd met een reinigingsmiddel op koolzuurbasis. Daarnaast wordt, waar nodig, een extra behandeling uitgevoerd om hardnekkige vervuiling of vlekken aan te pakken. Tot slot wordt het tapijt gereinigd door middel van pad reiniging. Er blijft dan een prachtige schone vloerbedekking over die helemaal is ontdaan van vuil.

Neem contact met ons op

Wenst u de specialisten van ChemDry in te schakelen voor een grondige tapijtreiniging? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Bel ons dan via 0481-50900. Mailen kan ook naar info@chemdrywouters.nl of u vult het online contactformulier op onze website in.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken