skip to Main Content
Spoedreiniging: Waar Moet U Op Letten?

Spoedreiniging: waar moet u op letten?

Als uw bedrijf met spoed moet worden schoongemaakt

Spoedreiniging, u moet er misschien niet aan denken dat u het ooit nodig heeft. Maar er kan zomaar iets gebeuren waardoor uw bedrijfspand met spoed moet worden schoongemaakt. U wilt dan dat het werk zo snel mogelijk door kan gaan. In dat geval heeft u met spoed een schoonmaakbedrijf nodig om uw bedrijf te reinigen. ChemDry Wouters vertelt u waar u op moet letten bij spoedreiniging.

Wanneer spoedreiniging?

U schakelt ChemDry in wanneer u met spoed uw bedrijfspand wilt laten reinigen. Bijvoorbeeld wanneer het werk wordt belemmerd door schade of overlast. Als u niet verder kunt met uw werkzaamheden totdat er een schoonmaakspecialist is langsgekomen, belt u ons spoednummer. Bedrijfsreiniging met spoed wordt ook wel calamiteitenreiniging genoemd. Een calamiteitenreiniging kan bijvoorbeeld nodig zijn bij:

  • Inbraak
  • Brand
  • Waterschade

Het werk moet door

Als ondernemer wilt u dat de zaken altijd doorgaan, wat er ook gebeurt. Geen zaken doen, betekent immers: geen inkomsten. Ook na brand, inbraak of wateroverlast wilt u doorgaan, maar deze zaken kunnen de voortgang ernstig belemmeren. Toch zijn er een aantal dingen waar u op moet letten, voor u verder werkt. Is de brand volledig gedoofd? Zijn er geen gevaarlijke situaties ontstaan met water of elektriciteit? Zijn er geen inbrekers meer in uw pand? Zijn de sporen door de politie veiliggesteld? Is de schade vastgelegd voor de verzekering?

Niet alles is verloren

Na een calamiteit als een brand, hoeft niet alles verloren te zijn. Het is mogelijk dat zaken als tapijt, meubels en apparatuur nog gered kunnen worden. Hiervoor moeten ze op de juiste manier worden schoongemaakt. Wanneer u uw bezittingen kunt schoonmaken in plaats van nieuw kopen, bespaart u veel geld. Het is daarom verstandig om eerst te overleggen met de specialisten van ChemDry Wouters voordat u alles gaat vervangen.

Voordelen ChemDry Wouters

Spoedreiniging vraagt een andere aanpak van een schoonmaakbedrijf dan een reguliere reiniging. Chemdry Wouters heeft hier veel kennis en ervaring mee opgedaan. Bij een plotselinge lekkage, overstroming of andere calamiteit kunt u ons dan ook 24 uur per dag inschakelen. Met ChemDry Wouters profiteert u bij de spoedreiniging van:

  • 24/7 bereikbaar
  • Minimale verstoring
  • Specialistische reiniging
  • Persoonlijk advies
  • Jarenlange kennis en ervaring

Bel ChemDry Wouters bij spoed

Heeft u een spoedreiniging nodig? Bel dan ons spoednummer: 06-4606 8356. Bij ChemDry Wouters hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van spoedreiniging bij bedrijven. We zijn de hele week 24 uur per dag bereikbaar voor grondige schoonmaak met spoed. We weten precies wat we moeten doen om schade na een overstroming, lekkage, inbraak of brand zo snel mogelijk te herstellen.

Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie? Bel dan ons reguliere nummer 0481-450900, stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl of vul het contactformulier op de website in.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken