skip to Main Content

Specialistisch vloeronderhoud door ChemDry

Heeft u behoefte aan de hulp van een bedrijf op het gebied van specialistisch vloeronderhoud? Dan bent u bij ChemDry Wouters aan het juiste adres. Wij hebben de juiste kennis, vaardigheden en materialen in huis om uw bedrijfsvloer optimaal te reinigen en te onderhouden. Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de levensduur van de vloer. Wanneer u uw vloer regelmatig laat behandelen door een specialist als ChemDry, zal uw vloer veel langer meegaan. Wilt u ons direct inschakelen voor specialistisch vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met een van onze specialisten.

Vloeronderhoud door ChemDry

De vloer in een bedrijf of instelling wordt veel gebruikt en blijft daarom slechts een korte periode schoon. Vaak wordt gedacht dat het regelmatig stofzuigen van de vloer al genoeg is om de vloer goed schoon te houden. Stofzuigen is echter niet voldoende. Een vloer moet regelmatig gereinigd worden voor een goede hygiëne. Door ChemDry in te schakelen voor specialistisch vloeronderhoud, zorgt u ervoor dat uw vloer schoon en in een optimale conditie blijft. Met regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw vloer. Twijfel niet en bel ons vandaag nog!

Het onderhoud van diverse vloeren

Heeft de vloer van uw bedrijf of instelling onderhoud nodig? Dan kunt u altijd rekenen op het vakmanschap van ChemDry Wouters. Met specialistisch vloeronderhoud behandelen wij verschillende soorten vloeren. Wij behandelen onder andere de volgende vloeren:

 • Houten vloeren
 • Siergrindvloeren
 • Marmoleum vloeren
 • Natuursteen vloeren
 • PVC vloeren
 • Sanitaire vloeren
 • Sportvloeren

Wilt u meer te weten komen over de verschillende behandelingen die wij uitvoeren om uw vloer te reinigen en in topconditie te houden? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van ChemDry Wouters

Wilt u ChemDry Wouters inschakelen voor specialistisch vloeronderhoud bij uw bedrijf of instelling? Dan kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Wij bieden scherpe tarieven
 • Wij geven deskundig advies op maat
 • Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten
 • Wij passen de juiste materialen en technieken toe voor een optimaal resultaat

Neem contact met ons op en sluit een onderhoudscontract bij ons af. Wij horen graag wat uw wensen zijn op het gebied van specialistisch vloeronderhoud.

Neem contact met ons op

Wilt u uw vloer laten reinigen en onderhouden door de vakmensen van ChemDry Wouters? En wenst u een afspraak met ons te maken? Benader ons dan via 0481-50900, stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. Wij sluiten dan graag een onderhoudscontract met u af en komen zo snel mogelijk bij u langs om specialistisch vloeronderhoud uit te voeren.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken