skip to Main Content

Specialistisch vloeronderhoud in arnhem door ChemDry

Wilt u een vakkundig bedrijf inschakelen voor specialistisch vloeronderhoud in Arnhem? Dan zit u helemaal goed bij ChemDry Wouters! Met onze jarenlange ervaring op het gebied vloeronderhoud zijn wij een echte specialist te noemen. Wij zorgen er met onze kennis, vaardigheden en innovatieve materialen voor dat uw vloer goed gereinigd en onderhouden wordt. Met specialistisch onderhoud heeft u nog jarenlang plezier van uw vloer in Arnhem! Heeft u behoefte aan meer informatie over ons vloeronderhoud? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen of mailen om een afspraak met ons te maken.

Vloeronderhoud in Arnhem door ChemDry

Dagelijks maken veel mensen gebruik van de vloer van uw bedrijf of pand in Arnhem. De vloer blijft dan ook niet lang schoon. Het regelmatig stofzuigen van de vloer volstaat niet wanneer u uw vloer goed wilt schoonhouden. Voor een optimale hygiëne laat u een echte specialist als ChemDry langskomen voor een dieptereiniging van uw vloer. Met ons specialistisch vloeronderhoud zorgen wij ervoor dat uw vloer schoon wordt en in een optimale conditie blijft. U kunt met regelmatig onderhoud zelfs de levensduur van uw vloer verlengen!

Het onderhoud van diverse vloeren

Wilt u de vloer in uw bedrijf of instelling in Arnhem grondig laten onderhouden? Dan kunt u altijd terecht bij ChemDry Wouters. Wij gaan graag voor u aan de slag met specialistisch vloeronderhoud. U kunt ons inschakelen voor het onderhoud van onder andere de volgende vloeren:

 • Houten vloeren
 • Siergrindvloeren
 • Marmoleum vloeren
 • Natuursteen vloeren
 • PVC vloeren
 • Sanitaire vloeren
 • Sportvloeren

Voor meer informatie over de verschillende behandelingen die wij uitvoeren om uw vloer in topconditie te brengen, kunt u contact met ons opnemen. Tevens geven wij meer informatie over de prijzen die wij hanteren voor specialistisch vloeronderhoud.

De voordelen van ChemDry Wouters

Wilt u de specialisten van ChemDry Wouters inschakelen voor specialistisch vloeronderhoud in Arnhem? Dan kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Wij bieden scherpe tarieven
 • Wij geven deskundig advies op maat
 • Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten
 • Wij passen de juiste materialen en technieken toe voor een optimaal resultaat

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen in Arnhem? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen wat betreft het vloeronderhoud aan ons door. U heeft dan de mogelijkheid om direct een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.

Neem contact met ons op  Neem contact met ons op

  Wilt u de vakmensen van ChemDry Wouters inschakelen voor het reinigen en onderhouden van uw vloer in Arnhem? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Bel ons dan via: 0481-50900, stuur een e-mail naar: info@chemdrywouters.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij sluiten dan graag een onderhoudscontract met u af en komen zo snel mogelijk bij u langs om specialistisch vloeronderhoud in Arnhem uit te voeren.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken