skip to Main Content
Specialist In Tapijtreiniging

Specialist in tapijtreiniging

Professionele tapijtreiniging

Bent op zoek naar een deskundig schoonmaakbedrijf voor het reinigen van het tapijt van uw bedrijf? Laat de reiniging over aan een deskundige. Wij bij ChemDry Wouters hebben al jaren veel tapijten met plezier mogen reinigen. Wij weten namelijk hoe we op een effectieve en snelle wijze het tapijt schoon moeten maken. Tapijt heeft veel te verduren en langdurig vuil tapijt kan zorgen voor vervelende gevolgen als allergieën. Wij als schoonmaakspecialist weten precies met welke schoonmaakmiddelen het tapijt gereinigd moet worden.

Wij laten uw tapijt weer stralen

Wilt u ook de levensduur van uw tapijt verlengen? Met professionele tapijtreiniging is dat mogelijk. Met de juiste middelen en techniek zorgen wij ervoor dat de vezels van het tapijt niet worden aangetast. Om welk tapijt het ook gaat, wij behandelen die vieze vlekken en geur van uw tapijt. Dus wilt u ook dat uw tapijt wordt gereinigd zonder dat er schade ontstaat? De experts van ChemDry Wouters staan voor u klaar.

Wij helpen u graag met het reinigen van uw tapijt

Is het tapijt van uw bedrijf toe aan een intensieve reiniging? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Naast reiniging bent u bij ons ook aan het juiste adres voor deskundig advies. Bel 0481-450900 of stuur een mailtje naar info@chemdrywouters.nl. Laat de tapijtreiniging over aan een professional!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken