skip to Main Content
Let Extra Op Bij Het Schoonmaken Ten Tijde Van Corona

Let extra op bij het schoonmaken ten tijde van corona

Extra aandacht voor de schoonmaak

Dat schoon niet per se gezond betekent, hebben we in een eerder artikel al eens aangekaart. Ten tijde van corona is grondige en zorgvuldige schoonmaak van groot belang. Om te voorkomen dat bacteriën zich verspreiden, is het goed om extra aandacht te besteden aan de volgende onderdelen tijdens het schoonmaken van uw huis, kantoor of magazijn.

Desinfecteren van alle oppervlakken

Oppervlakken en voorwerpen die vaak worden gebruikt en aangeraakt, zoals bedieningstoetsen, knoppen, leuningen en handgrepen, moeten worden gedesinfecteerd. Zorg tijdens de desinfectie voor voldoende ventilatie in de ruimte. Laat hiervoor een deur of raam open. Zorg er ook voor dat er geen brandbare bronnen in de ruimte zijn wanneer u ontvlambare desinfectiemiddelen gebruikt.

Voorkom schade tijdens reiniging

Het is belangrijk om goed te weten welke middelen u gebruikt voor het reinigen van de oppervlaktes. Controleer hiervoor goed of een schoonmaakmiddel geschikt is voor het betreffende oppervlak en in welke hoeveelheid u deze dient toe te passen. Reacties bij gebruik van chemische stoffen treden vaak vertraagd op. Het is dus mogelijk dat zichtbare schade zich pas later openbaart.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u ook een schone, gezonde en veilige werkomgeving? Schakel ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf in. Bel nu naar 0481-450900 of mail naar info@chemdrywouters.nl voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen op de website.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken