skip to Main Content
Sanitair Chem-Dry

Het schoonmaken van tegels in toiletten

De dagelijkse schoonmaak van sanitaire ruimtes is vaak onvoldoende als u optimaal schone voegen en tegels wenst. ChemDry Wouters is gespecialiseerd in het schoonmaken van tegels in toiletten. Het periodiek professioneel schoonmaken van tegels zorgt voor de uitroeiing van schadelijke bacteriën.

Gemiddeld 2 keer per jaar

Tijdens de dagelijkse schoonmaak worden moeilijk bereikbare en niet zichtbare plaatsen onvoldoende of helemaal niet aangedaan. Met een dieptereiniging van ChemDry Wouters zijn uw tegels en voegen weer optimaal schoon. We gebruiken speciale reinigingsmachines en reinigingsmiddelen voor het schoonmaken van tegels en voegen. Voor een goed eindresultaat raden wij u aan om uw sanitairvloeren 2 keer per jaar te laten reinigen door de specialisten van ChemDry Wouters.

Service en onderhoud

ChemDry Wouters is ISO 9001-gecertificeerd. Onze medewerkers blijven continu op de hoogte van de nieuwste reinigingstechnieken. We bieden onze zakelijke klanten een professioneel contract voor het schoonmaken van tegels. U geniet de volgende voordelen:

 • Overzichtelijk kostenbeheer
 • Efficiënte service
 • Minimale verstoring van de werkprocessen
 • Effectief schoonmaakprogramma

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkwijze met betrekking tot het schoonmaken van tegels? Wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact op.

Neem contact met ons op  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken