skip to Main Content

Kies voor de schoonmaakservice van Chemdry Wouters

Wilt u uw bedrijfspand in Nijmegen graag professioneel laten reinigen? Kies dan voor de schoonmaakservice van schoonmaakbedrijf Chemdry Wouters! Wij gaan graag voor u aan de slag om uw pand in Nijmegen van onder tot boven te laten stralen. Wij bieden schoonmaakprogramma’s voor ieder budget en reinigen uw pand op effectieve wijze. Met de schoonmaakservice van Chemdry Wouters worden u en uw personeel dus zo min mogelijk verstoort terwijl wij uw pand in Nijmegen voor u reinigen.

Hoogwaardige tapijt- en meubelreiniging

Uit onderzoek is bewezen dat schone tapijten bijdragen aan een prettig binnenmilieu. Bovendien zien tapijten en meubels zonder vlekken er veel representatiever uit. Chemdry Wouters is al sinds 1991 dé specialist op het gebied van tapijt- en meubelreiniging in Nijmegen. Wilt u uw tapijten en meubels graag met milieuvriendelijke, pH-neutrale schoonmaakproducten op basis van koolzuur laten reinigen. Dan kiest u voor de schoonmaakservice van ons schoonmaakbedrijf. Wij zorgen ervoor dat de tapijten en meubels in uw bedrijfspand in Nijmegen in optimale conditie worden gebracht. Met onze schoonmaakservice verlengt u dus de levensduur van uw tapijten en meubels en hoeft u ze minder snel te vervangen.

Gevelreiniging in Nijmegen

De gevel van uw bedrijfspand in Nijmegen kan in de loop der jaren flink wat vervuiling oplopen. Gelukkig kunt u met de schoonmaakservice van Chemdry Wouters ook uw gevel laten reinigen! Wij komen vervuiling aan uw gevel zoals mos, klimop, verfresten, roet en graffiti graag op professionele wijze voor u verwijderen. Ook de donkere aanslag die kan ontstaan aan de regenkant van uw pand in Nijmegen kunt u met onze schoonmaakservice laten verwijderen. Zo krijgt uw bedrijfspand binnen de kortste keren weer een frisse en representatieve uitstraling. U kunt er ook voor kiezen om uw gevel door ons te laten impregneren met een waterafstotende laag, waardoor uw pand droger en schoner blijft.

Andere werkzaamheden van Chemdry Wouters

Wilt u gebruik maken van de schoonmaakservice van Chemdry Wouters? U kunt ons inschakelen voor de volgende werkzaamheden in Nijmegen:

  • Glasbewassing
  • Calamiteitenreiniging
  • Straatreiniging
  • Reiniging van zonnepanelen

Wij bieden aantrekkelijk geprijsde schoonmaakprogramma’s voor alle bedrijven in Nijmegen!

Contact met Chemdry Wouters

Met de schoonmaakservice van Chemdry Wouters ziet uw bedrijfspand in Nijmegen er binnen de kortste keren weer tiptop uit. Bent u benieuwd naar onze aantrekkelijke tarieven, of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier op de site. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook bellen naar 0481-450900 of mailen naar info@chemdrywouters.nl. Kies voor de schoonmaakservice van Chemdry Wouters om uw bedrijfspand in Nijmegen weer te laten stralen!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken