skip to Main Content
Deze Schoonmaakregels Kunt U Ook Na Corona Blijven Gebruiken

Deze schoonmaakregels kunt u ook na corona blijven gebruiken

Goed schoonmaken op kantoor

Goed schoonmaken en goede hygiëne op kantoor zijn natuurlijk ontzettend belangrijk. Door corona zijn we ons hier allemaal wat extra bewust van geworden. We hebben extra maatregelen genomen om thuis te werken, en op kantoren waar wel nog gewerkt moest kantoren werd extra goed schoongemaakt. Er zijn echter enkele schoonmaakregels die we ook nu de corona maatregelen versoepeld worden aan kunnen blijven houden. Daar vertellen we in dit blog meer over.

Reinig het toetsenbord regelmatig

Ten eerste is het belangrijk om het toetsenbord goed schoon te maken. Schoonmakers mogen vaak niet aan kantoorartikelen komen. Dit is niet gek, want het kan zijn dat op die manier toegang verkregen wordt tot (privacy)gevoelige gegevens. Daarom moet u die zelf goed schoonhouden. Wij raden aan om vooral het toetsenbord regelmatig schoon te maken met bijvoorbeeld alcoholdoekjes. Toetsenborden zijn een bron van bacteriën. Om te voorkomen dat u ziek wordt, moeten die gedood worden.

Houdt bureau’s leeg

Nu er veel thuis gewerkt wordt, zijn bureau’s ook flink leeg. Houden zo! Laat uw bureau leeg achter wanneer u uw werkplek verlaat. Dat is makkelijker voor de schoonmaker, maar ook voor uzelf erg prettig. Het geeft u namelijk een gevoel van overzicht en rust. U kunt zich beter concentreren, wat u weer productiever maakt.

Laat ChemDry Wouters schoonmaken

Om ervoor te zorgen dat uw kantoor altijd hygiënisch schoongemaakt is, laat u de reiniging over aan ChemDry Wouters. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op. Dat kan via het formulier hier op de site, door te bellen naar 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken