skip to Main Content
Schoonmaakbedrijf-Zevenaar

Uw schoonmaakbedrijf in Zevenaar

Van gevelreiniging tot meubelreiniging, wanneer u een schoonmaakbedrijf in Zevenaar zoekt, dan is ChemDry Wouters uw beste keuze. Met meer dan 20 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf kunnen wij u tal van werkzaamheden uit handen nemen in Zevenaar. Zo kunnen wij u helpen bij het reinigen van diverse vloeren, maar ook voor specialistische reiniging zoals het verwijderen van graffiti bent u bij ons aan het juiste adres.

Werkzaamheden die ons schoonmaakbedrijf in Zevenaar uitvoert

Wij zijn een veelzijdig schoonmaakbedrijf dat in Zevenaar een breed scala aan schoonmaakdiensten aanbiedt. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor specialistisch werk, maar ook voor vloeronderhoud, tapijt- of meubelreiniging, gevelreiniging, het reinigen van zonnepanelen en brandvertragend impregneren. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Ook gemeenten, scholen en andere instellingen kunnen ons inschakelen in Zevenaar voor het schoonmaken van hun pand. Organisaties die een schone omgeving waarderen, kiezen al jaren voor schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters.

Schakel ons in voor specialistisch werk

Naast dat u bij ons schoonmaakbedrijf voor meubel- en vloerreiniging terechtkunt, kunnen wij u in Zevenaar ook helpen bij specialistische reiniging. Wij zijn dan ook uw schoonmaakbedrijf in Zevenaar voor onder meer:

 • Glasbewassing, zoals ramen wassen van kantoorgebouwen en instellingen
 • Calamiteitenreiniging, ons schoonmaakbedrijf staat 24 uur per dag klaar om hulp te bieden bij lekkages of overstromingen
 • Straatreinigen, maar ook uw parkeerplaats maken wij schoon. Hiervoor gebruiken wij moderne machines die het zand tussen klinkers niet weghalen
 • Graffiti verwijderen met behulp van verschillende middelen, waardoor de ondergrond gespaard blijft
 • Gevelreiniging, wij kunnen uw gevel reinigen en ook direct impregneren

Bovenstaande zijn slechts een paar van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren in Zevenaar. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Zelf aan de slag?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan dan ook zomaar gebeuren dat een van uw medewerkers per ongeluk koffie op uw tapijt knoeit. U kunt ons schoonmaakbedrijf natuurlijk inschakelen voor tapijtreiniging, maar bij een kleine vlek kunnen onze producten en tips ook uitkomst bieden in Zevenaar. Het is zaak dat u de vlek zo snel mogelijk verwijdert. Wacht u hiermee, dan wordt het schoonmaken moeilijker. Ook is het belangrijk dat u niet gaat wrijven. Dit zorgt ervoor dat de vlek verder in de stof trekt. Ook het gebruik van bleekmiddelen raden wij niet aan. Kiest u liever onze vlekkenblusser of vettenverjager. Deze verwijderen vlekken eenvoudig zonder uw tapijt te beschadigen.

Daarom een schoonmaakbedrijf in Zevenaar inschakelen

Als u wilt dat uw woning of bedrijfspand echt goed gereinigd wordt, kunt u hier betere een schoonmaakbedrijf in Zevenaar voor inschakelen, zoals ChemDry Wouters. Wij pakken de schoonmaak namelijk anders aan. Door in apparatuur te investeren, kunnen wij sneller, grondiger en uiteindelijk ook voordeliger schoonmaken dan ieder ander schoonmaakbedrijf. Door de schoonmaak van uw woning of bedrijfspand aan ons over te laten, wordt deze tot in de kleinste hoeken schoon. Tapijten, vloeren en meubels laten wij er weer als nieuw uitzien. Bovendien verlengt onze schoonmaakmethode de levensduur van uw interieur met vele jaren. Wij werken efficiënt en voordelig. En dat is wat u wilt van een schoonmaakbedrijf.

Unieke reinigingsmethode met de hoogste servicegraad

Naast dat wij met onze unieke reinigingsmethode uw pand grondig schoon kunnen maken, passen wij hierbij ook nog eens de hoogste servicegraad toe. Er écht voor de klanten zijn, dat vinden wij belangrijk. Daarom voeren wij uw opdracht met de grootste zorg uit. U kunt er ook voor kiezen om een onderhoudscontract bij ons schoonmaakbedrijf op te laten stellen. Uiteraard volledig gebaseerd op uw behoeften. Wij komen dan vaker langs om uw woning of bedrijfspand in Zevenaar schoon te maken en zo dus ook schoon te houden.

Voordelen van schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters

Voor het schoonmaken van uw woning of bedrijfspand, kunt u bij ChemDry Wouters terecht. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat in Zevenaar zowel woningen als bedrijfspanden schoonmaakt. Schakel ons in en u kunt rekenen op persoonlijk advies en een minimale verstoring voor u tijdens onze werkzaamheden. Wij voeren elke opdracht efficiënt en vakkundig uit. Alle middelen die wij tijdens het schoonmaken gebruiken, zijn veilig voor kind en dier. Bovendien doen wij al onze werkzaamheden tegen een zeer aantrekkelijk budget.

Neem contact met ons op  Onze hulp inschakelen?

  Heeft u de hulp nodig van ons schoonmaakbedrijf bij meubelreiniging? Wilt u graag dat wij u helpen bij vloerreiniging in Zevenaar? Of zou u eerst graag meer informatie over ons ontvangen? In al deze gevallen helpen onze medewerkers u graag. U kunt direct contact met ons opnemen door het online formulier op onze website in te vullen of te bellen naar 0481 450 900. Hoe kan ons schoonmaakbedrijf in Zevenaar u van dienst zijn?

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken