skip to Main Content
Schoonmaakbedrijf-westervoort

Uw adres voor specialistische reiniging

Heeft u hulp nodig van een schoonmaakbedrijf in Westervoort? Kies dan voor de klantgerichte service van ChemDry Wouters. Bij ons staan uw wensen centraal. Zo kunt u de professionals van ons schoonmaakbedrijf eenmalig inschakelen voor vloerreiniging, maar wij kunnen ook periodiek langskomen voor het schoonmaken van uw vloeren of voor gevelreiniging. Bij ons bent u aan het juiste adres voor specialistische reiniging. Bovendien zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Heeft u bijvoorbeeld last van lekkage? Bel ChemDry Wouters en wij komen zo snel mogelijk naar u in Westervoort om het probleem te verhelpen.

Werkzaamheden schoonmaakbedrijf Westervoort

Bij ChemDry Wouters vindt u verschillende werkzaamheden onder één dak. Onze specialisten helpen u graag bij uw specialistisch schoonmaakwerk. Daarbij staan uw wensen centraal. Ons schoonmaakbedrijf in Westervoort staat voor u klaar om één of meer van deze werkzaamheden uit te voeren:

Vloerreiniging en vloeronderhoud

ChemDry Wouters is al sinds 1991 bezig met het onderhoud en de reiniging van allerlei soorten vloeren. Ons schoonmaakbedrijf in Westervoort reinigt houten vloeren, PVC vloeren en siergrind vloeren. Ook voor het schoonmaken van marmoleum vloeren en natuursteen vloeren kunt u ons bellen. Daarnaast hebben wij speciale aandacht voor sanitair vloeren en sportvloeren. Vloeren worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor slechts een korte periode schoon. Met het juiste vloeronderhoud zorgt u ervoor dat u de levensduur van uw vloer verlengt. Ons schoonmaakbedrijf heeft de kennis en specialisten in huis om uw vloeren in Westervoort optimaal te reinigen en onderhouden. Zo blijft u er nog lang plezier van houden.

Tips voor het verwijderen van vlekken in tapijt

U kunt ChemDry Wouters niet alleen inschakelen voor het reinigen van vloeren, maar ook voor tapijtreiniging. Natuurlijk wilt u ons schoonmaakbedrijf in Westervoort niet voor elk klein vlekje inhuren. Met onze tips en schoonmaakmiddelen kunt u zelf eenvoudig uw tapijt schoonmaken:

 • Verwijder de vlek zo snel mogelijk. Hoe langer u wacht, hoe lastiger het wordt om de vlek te verwijderen.
 • Dep de vlek. Ga niet wrijven of hard borstelen. Hierdoor wordt de vlek alleen maar erger.
 • Gebruik geen wasmiddel of bleekmiddel voor het verwijderen van de vlek. Dit kan uw tapijt beschadigen. Onze tapijtreiniging is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van vloertapijten.

Professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen

Krijgt u ondanks deze tips uw tapijt of andere producten niet schoon? Neem dan contact op met ChemDry Wouters en schakel onze professionals in. Wij zijn gespecialiseerd in grondige meubel- en tapijtreiniging. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Ons schoonmaakbedrijf werkt ook in Westervoort met een milieuvriendelijke en PH neutrale methode op koolzuurbasis. ChemDry Wouters is marktleider in meubel- en tapijtreiniging. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we elke opdracht vakkundig uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om er echt voor onze klanten te zijn. Daarom bespreken we samen met u de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf in Westervoort en geven persoonlijk advies.

Specialistische reiniging in Westervoort

Ook voor ondernemers in Westervoort geldt dat de zaken altijd door moeten kunnen gaan. Door inbraak, brand of wateroverlast kan deze voortgang echter ernstig belemmerd worden. Calamiteitenreiniging vraagt echter om een andere andere aanpak dan reguliere reiniging. Schakel daarom ChemDry Wouters in. Ons schoonmaakbedrijf heeft veel kennis en ervaring als het gaat om reiniging bij calamiteiten. Bij plotselinge lekkage of overstroming kunt u ons 24 uur per dag inschakelen. Wij staan ook tot uw dienst bij klussen die minder haast hebben, maar waarvoor u wel een specialist wilt inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen van de vloer in uw fabriekshal of parkeerdek. Ook voor het verwijderen van graffiti en kauwgom helpen wij u graag. Daarnaast is ons schoonmaakbedrijf er u in Westervoort graag als het gaat om glasbewassing.

Voordelen ChemDry Wouters

Of u nu uw meubels, tapijt of vloeren wilt laten reinigen en onderhouden of gebruik wilt maken van een van onze andere diensten, u kunt al uw klussen overlaten aan de specialisten van ChemDry Wouters. Ons schoonmaakbedrijf in Westervoort werkt immers efficiënt en vakkundig. Wanneer u kiest voor ChemDry Wouters, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Specialistische reiniging
 • Minimale verstoring
 • Persoonlijk advies
 • Veilig voor mens en dier
 • Jarenlange kennis en ervaring

Neem contact met ons op  Schakel ChemDry Wouters in

  ChemDry Wouters staat voor u klaar om u te helpen met verschillende werkzaamheden, zoals tapijtreiniging, meubelreiniging en gevelreiniging. Wanneer u graag meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf in Westervoort, neemt u vandaag nog contact met ons op. Bel naar 0481-450900 om onze medewerker persoonlijk te spreken. U kunt ons ook schriftelijk benaderen door een e-mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl of het contactformulier op de website in te vullen. Ons schoonmaakbedrijf staat voor u klaar in Westervoort.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken