skip to Main Content

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor de voedingsindustrie

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor de voedingsindustrie? ChemDry Wouters is het gespecialiseerde schoonmaakbedrijf voor alle bedrijven die in de voedingsmiddelenindustrie werkzaam zijn. In de voedingsindustrie is hygiëne een zeer belangrijk onderdeel in het productieproces. Rgelmatige reinigings- en desinfectiewerkzaamheden op productieafdelingen zijn van levensbelang. Het bevordert de kwaliteit van de voedingsmiddelen en is daarnaast uiteraard belangrijk om de gezondheid van consument niet te schaden. De experts van schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters gaan graag aan de slag met de grondige schoonmaak van uw bedrijf in de voedingsindustrie. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, of een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie? Neem dan gerust contact met ons op.

Hygiëne in de voedingsindustrie

Een hygiënische werkplek is overal een must, maar is uiteraard extra belangrijk in de voedingsindustrie. Bacteriën en virussen mogen zich namelijk niet verspreiden. Daarom is het belangrijk om in de voedingsindustrie niet alleen een goede dagelijkse schoonmaakroutine te hebben, maar ook om het pand regelmatig goed te desinfecteren. Voor productie-omgevingen waar voedingsmiddelen worden verwerkt, maakt ChemDry Wouters een maatwerk reinigingsplan op maat. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaakdiensten of periodieke desinfecties.

Schoonmaakplan op maat

Als schoonmaakbedrijf in de voedingsindustrie maken we niet alleen vloeren en wanden schoon, maar reinigen we ook machines, productielijnen, silo’s, tanks en leidingwerk. Dat doen we volgens de HACCP-voedselveiligheid richtlijnen. Hiervoor gebruiken we reinigings- en desinfectiemiddelen die speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie zijn ontwikkeld. Onze schoonmaakdiensten lopen uiteen van schuimreiniging, cip-reiniging en desinfectie tot innovatieve oplossingen voor het detecteren en verwijderen van microbiële besmettingen. Samen met uw bedrijf streven wij ernaar om de kwaliteit van de schoonmaak reiniging op een dusdanig hoog niveau te brengen, dat u altijd kunt voldoen aan de steeds strenger wordende eisen van uw afnemers.

Schoonmaak in voedingsindustrie door ChemDry Wouters

Schoonmaken in de voedingsindustrie is een vak apart. De schoonmaakspecialisten zijn hiervoor speciaal opgeleid. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze werknemers op de hoogte zijn van uw productieproces, spreken wij vooraf eerst uw speciale wensen en eisen door voordat we starten met de werkzaamheden. Schoonmaak in de omgeving waar voedingsmiddelen worden gemaakt, vraagt om een andere aanpak dan regulier schoonmaakonderhoud van kantoorgebouwen. ChemDry Wouters heeft de kennis en ervaring van methodieken, reinigingsmiddelen en gespecialiseerde apparatuur in huis. U kunt ons inschakelen voor dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden in de voedingsindustrie.  Contact met ChemDry Wouters

  Wilt u ChemDry Wouters inzetten als schoonmaakbedrijf in de voedingsindustrie? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons tevens telefonisch bereiken door te bellen naar 0481-450900 of u kunt een mail sturen naar info@chemdrywouters.nl. De experts van schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters staan klaar voor onderhoud en schoonmaak in de voedingsindustrie!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken