skip to Main Content

Kies voor kennis en ervaring

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Veghel zoekt, dan zit u bij ChemDry Wouters goed. Onze medewerkers helpen u graag met diverse schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan meubelreiniging, maar ook gevelreiniging kunnen wij u uit handen nemen. Ons schoonmaakbedrijf beschikt inmiddels over ruim 20 jaar ervaring en wij kunnen u met al deze werkzaamheden uitstekend van dienst zijn. De afgelopen 20 jaar hebben wij al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Waarmee mogen wij u in Veghel van dienst zijn?

Specialistische reiniging in Veghel

Niet alleen standaard diensten, zoals vloerreiniging en glasbewassing, behoren bij ons schoonmaakbedrijf tot de mogelijkheden. Wij kunnen u in Veghel ook van dienst zijn bij specialistische reiniging. Zo kan ChemDry Wouters u helpen om graffiti te verwijderen van uw buitenmuren zonder deze te beschadigen. Ook kunnen wij uw gevel impregneren, waardoor deze waterdicht wordt. Maar u kunt de hulp van ons schoonmaakbedrijf in Veghel voor meer zaken inroepen. Ook vindt u bij ons een speciale calamiteitenservice. In geval van nood staan wij 24 uur per dag en 7 per dagen per week voor u klaar om u te helpen.

Waarom uw tapijt reinigen?

Om slijtage te voorkomen, is het verstandig om uw vloerbedekking met regelmaat schoon te laten maken. Gebeurt dit echter niet op de juiste manier, dan zal uw tapijt sneller verslijten. U kunt in Veghel voor professionele tapijtreiniging bij ons schoonmaakbedrijf terecht. De unieke manier van werken van ons schoonmaakbedrijf in Veghel zorgt ervoor dat:

 • Uw tapijt binnen 1-2 uur helemaal opgedroogd is
 • Omdat de tapijtvloer snel droog is, worden mijten en bacteriën tegengegaan
 • De levensduur van uw vloer verlengd wordt
 • Uw werkomgeving verbetert
 • Een representatieve werkomgeving

Neem contact met ons op  Hulp nodig van ons schoonmaakbedrijf?

  Onze medewerkers zijn u in Veghel graag van dienst. Heeft u nog een vraag voor ons schoonmaakbedrijf of wilt u van onze diensten gebruikmaken, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. U bereikt ons door het contactformulier op onze website in te vullen en naar ons toe te sturen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0481 450 900. Wij vertellen u graag meer over hoe ons schoonmaakbedrijf in Veghel u van dienst kan zijn.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken